Slavomír Repka: Pánovi predsedovi NR SR Dankovi z lásky

0
Andrej Danko (Autor: TASR)

Na mieru šitý oblek, rovné držanie tela, mierne strnisko a pomalá reč z Vás neurobí „gentlemana“. Áno, dobre Vám poradili Vaši radcovia, že pekný obal dokáže predať, ale bohužiaľ, nezmení chuť produktu!

Pán Danko, poznáme niekoľko druhov nepísaných pravidiel, napr. etiketa, slušnosť, morálka, …. Poznáte? Ak nie, vyskúšajte wikipédiu, alebo múdre knihy.

Pán Danko, pani Nicholsonová je žena. Bodka.
Nič k tomu nepotrebujete viac vedieť. Ako v televízii, nejaký pán Danko (v modrom obleku) hovorí, k ženám sa vždy slušne správal a ak mu niekto dokáže, že nie, tak z toho vyvodí pre seba dôsledky.

Otázka za milión: Ak budete pán Danko stáť pri vreciach zemiakov o váhe 50 kg spolu s pani Nicholsonovou, alebo Vašou partnerkou, alebo akoukoľvek inou ženou a budete potrebovať preniesť tie vrecia inde, necháte ich niesť niektorú z týchto žien? A je jedno, či niektorá z nich povie, že to vrece prenesie.

To, že ste 6 dní po pôrode napísali do rozpisu pani Nicholsonovú, je ako keby ste ju nechali niesť to vrece.

Pán Danko, nie ste, nikdy ste neboli a nikdy nebudete chlap. Chlap v tom pravom zmysle slova.

A mimo rečou, pán Hrnčiar a pán Bugár, ako vaši „podriadení“ v NR SR sú iba alibisti, keď vám ako šéfovi nedokázali povedať pravdu do očí, že robíte blbosť.

Nakoniec už iba jedna obyčajná otázka: Ako sa volá človek, ktorý robí blbosti?

Slavomír Repka

Článok publikujeme so súhlasom autora, pôvodný text nájdete na repka.blog.sme.sk.

- Reklama -