Dali si na pizzu bravčové, a tak ich zmlátili. Vitajte v dnešnom Francúzsku

    0
    Ilustračná fotografia (Autor: TASR)

    Nechutnosti, ktorých sa agresívni moslimskí mladíci dopúšťajú v západných krajinách, nemajú v posledných mesiacoch konca kraja. Naposledy sa „predviedli“ v severofrancúzskom meste Cambrai, pričom dôvod útoku bol viac než absurdný.

    Ponúkali kokaín, rýchlo zmenili plán

    Dvojica útočníkov, ktorými boli istí Youness Boussaid a Fatah Bouzid, si všimla, že mladý pár si po tom, čo opustil nočný bar, objednal pizzu v neďalekom stánku. Arabskí mladíci pristúpili k páru, pričom najprv im ponúkali na predaj kokaín.

    Keď si všimli, že pizza obsahuje aj šunku, upozornili dvojicu, že v prípade konzumácie šunky „pôjdu do pekla“. Ako je totiž známe, islam zakazuje konzumáciu bravčového mäsa.

    Šialená reakcia

    Zaľúbený pár evidentne nerešpektoval „radu“ mladíkov, čo sa mu stalo po pár sekundách osudným.

    Ako uvádza portál Breitbart.com, útočníci najprv ponížili ženu tým, že ju začali hladiť po vlasoch, aby jej následne strčili prsty do nosa, čo spôsobilo, že žena spadla a stratila vedomie.

    Jej priateľ, ktorý sa jej snažil pomôcť, bol zbitý. Až po chvíľke zasiahla ochranka z priľahlého baru. Severoarabskí útočníci následne ušli na požičanom aute do Belgicka.

    Zdroj: Facebook, Breitbart

    Tvrdili, že sú nevinní

    Po dolapení na súde všetky obvinenia popierali, boli však usvedčení tak majiteľom pizza stánku, ako aj dvojicou obetí, plus ďalším očitým svedkom. Účasť dvojice Boussaid – Bouzid navyše potvrdili aj fotografie z miesta činu.

    Dvojica útočníkov tak pobudne za mrežami 1,5 roka, pričom každý z útočníkov musí okrem toho zaplatiť obetiam odškodné vo výške 1 500 eur.

    - Reklama -