Ňuňu, kotlebovské hliadky sú na smiech. Dostali silnú konkurenciu

    0
    Hliadka rozdávala aj svoje letáky (Autor: ReproFoto: Facebook/Ťažký týždeň s Janom Gorduličom)

    Vo videu sa za sprievodu dramatickej hudby prechádzajú traja účinkujúci po bratislavských uliciach, spolu cvičia na zastávke električky a nechýba ani vtipný tanec. Tričká, ktoré majú humoristi oblečené, sa nápadne podobajú na tie, v ktorých členovia ĽS NS napríklad hliadkujú vo vlakoch.

    Namiesto loga ultrapravicovej parlamentnej strany však Gordulič a jeho partia na hrudi hrdo nosia znak slniečka a imaginárnej politickej strany Slniečková strana ŇUŇU Slovensko. Partia sa dostane aj do električky, v ktorej „dohliada“ na bezpečnosť cestujúcich a zároveň promuje Gorduličovu šou.

    Cestujúcich v električkách nikto nechráni

    „Téma hliadok sa rieši už pár mesiacov a stále rezonuje,“ povedal pre PL.sk jeden z účinkujúcich Peter Bezák, podľa ktorého autori chceli poukázať na nezmyselnosť vlakových hliadok, keď „sa pár kamarátov ide prechádzať po vlakoch a demonštrovať silu spôsobom úplne nevhodným“. Podľa Bezáka v bratislavských električkách v prípade incidentu cestujúcich nikto nechráni. „Je to fér?“ vtipkuje spoluautor videa, podľa ktorého už partia humoristov dostala na svoje dielo množstvo pozitívnych, ale aj negatívnych ohlasov.  

    Zdroj: Facebook/Ťažký týždeň s Janom Gorduličom

    - Reklama -