Šimkovičovej asistentka: Rusko zvíťazí. Európa ho bude prosiť o pomoc

    0
    Martina Šimkovičová (Autor: TASR)

    „Smej sa z nás, milý Západ. Pestuj si ďalej multikulti a praktizuj zvrhlosti a ohavnosti. Už si len krok od občianskej vojny,“ napísala o súčasnej imigračnej kríze na Facebooku Petra Demková. „Už idú…, pripravte im nejaké ubytovanie, plnú penziu, vreckové a vyfešákujte dcérenky, nech sa u nás nenudia… Ešte taká poznámka… Kde majú ženy a deti?“ konštatovala ďalej vo svojom facebookovom komentári.

    Demková je asistentkou Martiny Šimkovičovej, odídenkyne z Kollárovho klubu Sme rodina. Samotná Šimkovičová pritom mala v minulosti problémy v súvislosti s jej facebookovou aktivitou, keď pre zdieľanie kontroverzného príspevku o utečencoch musela minulý rok opustiť televíziu Markíza. Exmoderátorka Martina Šimkovičová to môže teraz porovnať s tým, čo na internete v súvislosti s utečeneckou krízou šíri jej poslanecká asistentka Petra Demková.

    Európa bude Rusko prosiť o pomoc

    Za prílevom migrantov vidí Demková sprisahanie, pričom verí v konečné víťazstvo Ruska. „Všetko, čo sa deje, je súčasťou plánu, veľkého plánu, ktorý skrsol kdesi za oceánom, naťahať sem islamistické svine, rozo*rať celú Európu, vyvolať občiansku vojnu – ktorá príde… Ja však verím, že zdravý rozum a pravda zvíťazí. Potrvá to možno aj desiatky rokov, ale na konci bude opäť víťazstvo Ruska, ktoré bude celá Európa prosiť o pomoc,“ napísala Demková vo facebookovej skupine Vladimír Putin, náš prezident.

    Demková svoje vyjadrenia nevníma ako nevhodné. „Ak sme sa dostali do štádia, že nesmieme už veci pomenovať skutočnými menami, je to veľmi smutná realita súčasnosti a je smutné, že práve novinári, kedysi uznávaní a odvážni priekopníci kritického myslenia, dnes sa snažia umlčať ľudí, ktorí vyjadrujú verejne svoj osobný názor,“ konštatovala poslanecká asistentka pre portál Aktuality.sk.

    - Reklama -