Petícia za rovnakú odmenu za pracu – ako v Nemecku

0
Eurobankovky (Autor: SITA)

Chcem byť so svojimi rodinami, deťmi, priateľmi a pracovať, tvoriť pre blaho nás všetkých – TU DOMA NA SLOVENSKU v mestách a obciach!

Žiadame ROVNAKÉ MZDY, odmeny, ohodnotenie za vykonanú prácu, za službu, i dôchodok,  nakoľko sme v jednej Európskej únii, kde naši západní sudedia: Nemci, Belgičania, Francúzi, Angličania …majú za tú istú prácu oveľa, i nekoľko x vyššiu plácu ako my na Slovensku.

Týka sa to nás, ZDRAVOTNÝCH SESTIER a zdravotných pracovníkov, nás UČITEĽOV a pedagogických pracovníkov,  nás POLICAJTOV, nás ŽIVNOSTNÍKOV, nás POŠTÁROV, nás ÚRADNÍKOV v štátnej správe i samospráve, nás INVALIDNÝCH DOCHODCOV, nás NEZAMESTNANÝCH, nás DOCHODCOV, nás ZAMESTNANCOV domácich  i zahraničných firiem, nás LEKÁROV, nás SUDCOV a vyšších súdnych úradníkov, UMELCOV, VEDECKÝCH PRACOVNÍKOV, pracovníkov MÉDII,… JEDNODUCHO NÁS VŠETKÝCH!

NA SLOVENSKU MÁME VŠETCI MALÉ PLATY, ODMENY, DOCHODKY a VYŚOKÉ DANE, bez 10 ročných prázdnin, ako majú zahraničné firmy..

DOSŤ CHUDOBY NA SLOVENSKU ! – CHCEME IBA TO, ČO NÁM PATRÍ! Rovnako dôstojnú mzdu/odmenu, ako majú západné krajiny.

Napr. v Nemecku majú  3x i 5x  !!! vyššie mzdy za tú istú prácu a kvalitnejšie potraviny.  U nás je to naopak. Nižšia mzda a nekvalitnejšie potraviny.  DOSŤ našich nevýhod!

SME? alebo NIE SME ? v tej istej a jednej EUŔÓPSKEJ ÚNII? Ak ÁNO, prečo ten rozdiel? A DO KEDY?

ŽIADAME IBA TO, ČO NÁM PRÁVOM PATRÍ!

Podporte túto petíciu, ŽIADAJME ČO NÁM PATRÍ a zdieľajme. Ďakujeme.

Petíciu môžete podpísať tu.

- Reklama -