Extra ťažká váha. Donalda Trumpa podporil Chuck Norris

    0
    Chuck Norris (Autor: TASR)

    V úvodníku pre konzervatívny spravodajský server WND.com legendárny herec Chuck Norris ostro skritizoval Hillary Clintonovú. Každý volič, ktorý miluje slobodu, by mal ísť na jeseň voliť Donalda Trumpa. Voliči, ktorí sa rozhodnú zostať doma, podľa Norrisa fakticky pomôžu zvoleniu Hillary Clintonovej. Táto dáma vraj dúfa v to, že ľudia, ktorí s Trumpom úplne nesúhlasia, zostanú doma, čím jej vlastne pomôžu.

    Víťazstvo Clintonovej v tohtoročných prezidentských voľbách by pritom podľa Chucka Norrisa znamenalo tvrdú ranu pre Spojené štáty. „Ak nebudú republikáni jednotní, utrpia porážku v prezidentských voľbách a stratia pozície v Snemovni reprezentantov a Senáte USA,“ píše Norris o oboch komorách Kongresu USA. „A čo je najhoršie zo všetkého, Hillary Clintonová vyberie kandidátov na sudcov najvyššieho súdu a rozhodnutia nových sudcov môžu v najbližších desaťročiach zničiť to, čo z našej republiky ešte zostalo,“ varoval v úvodníku Norris.

    Prezradil zároveň, že sa s Donaldom Trumpom osobne stretol len raz, ale tento miliardár naňho urobil dobrý dojem. Norris dúfa, že svoj názor zmenia aj tí, ktorí dnes Trumpa kritizujú, ak sa tento muž stane prezidentom.

    Dalšie informácie si môžete v angličtine prečítať TU a TU.

    - Reklama -