VIDEO: Ako zaobchádzať s teroristom? Existuje len jedna cesta

    0
    Humorné video ukazuje ako zastaviť samovražedného atentátnika. (Autor: Youtube/Histoires Belges)

    Posledné mesiace v Európe ukazujú, že terorizmus je stále závažnejšou hrozbou. Možno aj preto sa na internete objavilo belgické kreslené video, ktoré radí, ako sa s teroristami porátať. Návod je podaný odľahčenou formou, ale je mienený úprimne a je natoľko zrozumiteľný, že ho pochopí akýkoľvek divák. Aj ten, ktorý nevie ani slovo po francúzsky.

    Hoci má video len sto sekúnd, záujemca sa z neho dozvie, že pred teroristami vás rozhodne neochránia pesničkári, ktorí o nich budú spievať. Ľuďom nepomôžu ani komici, ktorí budú činy teroristov zosmiešňovať. Tak spevákov, ako aj komikov stretne smrť v okamihu, keď sa ocitnú tvárou v tvár radikálovi s výbušninami okolo pása, ktorý je odhodlaný zomrieť v mene myšlienok, ktorým verí.

    Občanov neochránia ani politici, ktorí rečnia o boji s terorizmom, ale inak nerobia nič navyše. Spomenutí politici možno stretnutie s teroristom prežijú, pretože sa im dostane pomoci od ochranky, ale obyčajní ľudia nie. Jediný správny spôsob, ako sa porátať s teroristom, je ozbrojiť sa a zastreliť ho skôr, než stihne odpáliť spomínané výbušniny, ako radia tvorcovia videa.

    Video humornou cestou ukazuje návod, ako sa porátať s teroristom. Zdroj: Youtube/Histoires Belges

    - Reklama -