Horor z nemeckého kúpaliska: Päť mladých dievčat sexuálne napadli muži “arabského vzhľadu”. Starostka ide do akcie

    0
    Kúpalisko - ilustračné foto (Autor: SITA)

    Vonkajšie kúpalisko v meste Kirchheim v okrese Esslingen sa v stredu stalo stredobodom pozornosti nemeckej polície. Došlo tu totiž k sexuálnemu obťažovaniu piatich dievčat vo veku desať až štrnásť rokov. Sexuálnych útokov sa podľa všetkého dopustili mladí muži vo veku dvadsať až tridsať rokov, zrejme žiadatelia o azyl v Nemeckej spolkovej republike. Svedkovia polícii popísali útočníkov “arabského vzhľadu”.

    Útočníci sa dievčatám pokúšali strhnúť horný a spodný diel plaviek a následne sa dievčat dotýkali na prsiach aj v lone. Jeden z útočníkov sa o dievča dokonca trel svojím stoporeným penisom.

    Chlapci a dievčatá nie natesno

    Starostka mesta Angelika Matt-Heideckerová je týmto prípadom šokovaná a chce konať. „Je neprijateľné, aby sa rodičia museli báť púšťať svoje deti na kúpalisko. Preto bude v týchto horúcich dňoch posilnený dohľad v okolí kúpeľov. Plavčíci tiež dostali inštrukcie rýchlejšie zareagovať, v prípade incidentov budú urýchlene volať políciu. Ďalej je prísne zakázané, aby sa v oblasti víriviek pohybovali mladí muži príliš blízko dievčat. Pokiaľ tento zákaz niekto neuposlúchne, z kúpaliska ho okamžite vykážu.“

    Matt-Heideckerová však tiež poznamenala, že už prebehli kampane, ktoré mali utečencov poučiť, ako sa správať k dievčatám a ženám v európskej spoločnosti, ale tieto kampane zrejme nemali veľký úspech. Starostka si preto myslí, že by mal Nemecko opustiť každý, kto odmieta rešpektovať v krajine panujúce zvyklosti.

    Celý text nájdete TU.

    - Reklama -