AKTUÁLNE Exprezident Gašparovič havaroval. Auto skončilo mimo cesty

    0
    Bývalý prezident Ivan Gašparovič (Autor: Juraj Víg)

    Ako informuje Fun Rádio, bývalý prezident Ivan Gašparovič havaroval neďaleko Limbachu, pričom ho z auta vytiahli jeho ochrankári. Správu o nehode potvrdila aj polícia.

    Ako píšu HNonline.skbývalá hlava štátu je podľa dostupných informácií v poriadku. Bývalý prezident tak mal rozhodne viac šťastia ako poslanec ĽS Naše Slovensko Ondrej Binder, ktorý havaroval medzi Banskou Štiavnicou a obcou Banská Belá ešte v prvej polovici mája tohto roka. Poslanec Binder pri autonehode zomrel. Viac sme o tom písali TU.

    Ako uviedol hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel, záchranári zasahovali pri nehode na Limbašskej ceste v Pezinku. Pomáhali tam zranenej žene. Či však bol účastníkom nehody aj exprezident Gašparovič, Chmel nevedel.

    Škoda za 16 tisíc eur

    Bližšie informácie o nehode poskytla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, „Vodič osobného motorového vozidla značky Mercedes prechádzal po Limbašskej ceste v smere z Pezinka na Grinavu, kde z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k stretu s oprotiidúcim osobným motorovým vozidlom zn. Ford Galaxy odbáčajúcim na ulicu Za panskou záhradou,” a doplnila, že „Presné príčiny, okolnosti dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia sú predmetom šetrenia.“ Prítomnosť alkoholu sa ani u jedného z vodičov nepotvrdila a škodu zatiaľ vyčíslili na sumu 16 tisíc eur.

    autor: TASR, du

    - Reklama -