Nemecko je hov*o, kričala demonštrantka. Už je to tam vraj skutočne zlé

    0
    Ilustračné foto: nemecká vlajka (Autor: Wikipedia)

    Svoje tvrdenie dokladá dvomi príkladmi. Prvým je zatiaľ posledný prejav spolkového ministra financií Wolfganga Schäubleho. Ten uviedol, že bez imigrantov by Európa biologicky zdegenerovala, a dodal, že imigranti v Nemecku predstavujú obrovský inovátorský potenciál – najmä vraj Turkyne tretej generácie.

    Valenta poukazuje na to, že Schäuble vlani vystupoval počas migračnej krízy zdržanlivo až mierne kriticky voči kancelárke a nakoniec sa postaral o menší mediálny rozruch, keď prirovnal migráciu k lavíne. Keď teraz urobil názorové harakiri (z nebezpečnej lavíny je po polroku existenčná nutnosť), treba to zrejme interpretovať ako dôsledok tlaku tvrdého ľavicového jadra CDU okolo Merkelovej a jej najbližšieho spojenca P. Altmaiera, ktoré zrejme vyhodnotilo súčasnú situáciu ako triumf kancelárky.

    Druhým príkladom je malé mestečko Annaberg-Buchholz. Tam zamierilo niekoľko autobusov z Berlína, Drážďan a Lipska. Ich osadenstvo – militantné feministky a tzv. antirasisti – hodlalo znemožniť chystaný pochod za život, teda proti potratom, annaberských pietistov, čo je odnož nemeckého protestantizmu vyznačujúca sa tichou, ale vytrvalou a hlbokou zbožnosťou. „Vrcholom drzosti v očiach rozmaznaných feministických súdružiek bola skutočnosť, že si annaberskí kresťania dovolili vztiahnuť heslo o vítacej kultúre na nenarodené (nemecké!) deti,“ píše Valenta.

    „Nemecko je hov*o“, jačali spoza policajného kordónu na pokojný sprievod pietistov, „a vy ste toho dôkazom.“

    Schäubleho slová a annaberská protidemonštrácia predstavujú podľa Valentu jeden z nespočetných prejavov desivej nemeckej kultúry smrti, splodenej feminizmom, genderizmom a homosexualitou vo všetkých ich podobách. Sú vraj dôkazom, že dnešné vládnuce nemecké elity neochvejne kráčajú cestou deštrukcie Nemecka a „nemectva“. „Je možné, aby ako dominantná sila Európskej únie pripravili ten istý osud aj ostatným európskym národom? Je možné, aby k tomu prinútili napr. Francúzov, z ktorých takmer tretina podporuje Národný front, ktorého samotný názov vyvoláva u ,pokrokových‘ Nemcov pocity nevoľnosti, a kde pred niekoľkými dňami vodca opozície N. Sarkozy predniesol plamenný prejav o potrebe hájiť tradičné francúzske hodnoty pred tyraniou menšín?“ pýta sa Valenta.

    Celý text si môžete prečítať TU.

    - Reklama -