VIDEO Modlite sa za mňa, prosil Škripek a daroval prezidentovi Chatrč

    0
    Branislav Škripek (Autor: www.branislavskripek.sk)

    Po skončení spoločného obeda prezidenta Andreja Kisku s europoslancami sa o pocity z udalosti a témach, ktoré sa na obede preberali, podelil s ľuďmi europoslanec Branislav Škripek. Ako píše na sociálnej sieti, prezidentovi pri obede dal aj darček. Škripek približuje, že Kiskovi poďakoval, že je viditeľnejším prezidentom, ako boli jeho predchodcovia aj to, že splnil svoj sľub, že sa bude pravidelne stretávať s europoslancami.

    „Poďakoval som mu, že priniesol záujem verejnosti o politiku viac práve tou svojou činnosťou,“ rozpráva Škripek vo videu a dodáva: „Bohužiaľ, teraz je podľa mňa nositeľom záujmu o politiku práve možno nečakaný návštevník alebo člen národnej rady, predseda ľudovej strany,“ vyznal sa europoslanec. Podľa Škripekových slov podporil prezidenta, aby aj naďalej prinášal záujem o politiku do širšej verejnosti.

    Na spoločnom obede sa rozprávali aj o predsedníctve Slovenska v Rade EÚ. Podľa Škripekových slov je dôležité, aby sme priviedli záujem sveta na Slovensko, nielen ako predsedajúca krajina vyvezieme Slovensko a slovenské výrobky von. „Naša krajina je nádherná, málo ju vieme využiť,“ vyjadril sa Škripek a dodal, že je hanbou, že ľudia z Košíc musia stále niekoľko namáhavých hodín cestovať do hlavného mesta. Dokonca, „že je to hanbou niekoľkých vlád”, na čo pán prezident pritakal, že tu diaľnicu do Košíc stále nemáme.

    V závere svojho videa Škripek priznáva, že daroval prezidentovi aj darček. „Daroval som pánovi prezidentovi knihu Chatrč, možnože nie každý si myslíte, že je to najvhodnejší darček, ale ja si myslím, že dobrý,“ obhajuje svoje konanie Šripek a dodáva, že to môže podnietiť prezidentov záujem zistiť, ako je to medzi človekom a Bohom. S ľuďmi sa Škripek v závere rozlúčil s vetou: „Prosím vás o modlitby a podporu mojej práce,“ skončil.

    Zdroj: YouTube/Branislav Škripek – Obed s prezidentom SR

    - Reklama -