Kaliňák začal krvácať pred kamerami. Má aj on zdravotné problémy?

    0
    Robert Kaliňák (Autor: SITA)

    Rokovanie brannobezpečnostného výboru poslancov Národnej rady zatienil v stredu ráno minister vnútra Robert Kaliňák. Pred rannou diskusiou sa mu počas rozhovoru s novinármi z ničoho nič pustila krv z nosa.

    „Po dlhom čase sa mi to stalo po prvý raz, ani neviem, kedy to bolo naposledy. Nemyslím si, že to súvisí s nejakými zdravotnými problémami,“ uviedol Kaliňák. Na chvíľu si však musel dať pauzu, po ktorej pokračoval a zúčastnil sa aj na rokovaní vlády.

    Na výbor pre obranu a bezpečnosť prišiel Kaliňák prerokovať návrhy za členov komisie na kontrolu odpočúvania hovorov. Opozícia požadovala na jedno miesto dosadiť bývalého saskárskeho exministra obrany Ľubomíra Galka, ktorý sa však podľa Kaliňáka zdiskreditoval kauzou odpočúvania.

    Kaliňák čiastočne prevzal premiérske povinnosti po tom, ako Robertovi Ficovi operovali srdce. V nemocnici sa nedávno ocitol aj predseda parlamentu Andrej Danko, ktorému našli neznámy nález na žalúdku a jeho časť museli nahradiť tenkým črevom. Danka z nemocnice po pár dňoch prepustili.

     

    - Reklama -