Cruz: Trump je úplne nemorálny, patologický klamár a sériový sukničkár

    0
    Ted Cruz. (Autor: Reprofoto: Youtube)

    Cruz ostro skritizoval Trumpa v deň, keď voliči v americkom štáte Indiana odovzdávajú v primárkach hlas uchádzačom o prezidentskú nomináciu. Prieskumy verejnej mienky naznačujú, že Cruz značne zaostáva za Trumpom v štáte, ktorý je podľa Cruza rozhodujúci pre zastavenie tohto miliardára a podnikateľa.

    Republikánsky uchádzač o Biely dom Cruz sa vyjadril aj k dnešným Trumpovým tvrdeniam na adresu svojej rodiny – Trump totiž vyhlásil, že Cruzov otec Rafael bol zapletený do vraždy amerického prezidenta Johna F. Kennedyho. Podľa Trumpa sa Rafael Cruz pred atentátom na Kennedyho stretol s jeho vrahom Leeom Harveym Oswaldom.

    Texaský senátor odsúdil takéto obviňovanie a otca nazval svojím hrdinom. Trumpove tvrdenia označil za bláznivé“ strelené“ a povedal, že Trump nepozná rozdiel medzi pravdou a lžou. Cruz dodal, že väčšina toho, čo Trump hovorí, je len nezmyslené vrieskanie.

    Napriek svojej kritike na adresu Trumpa Cruz nevylúčil, že ho podporí, ak podnikateľ získa nomináciu republikánskej strany pre novembrové prezidentské voľby, informovala tlačová agentúra AP.

    - Reklama -