Meno národného hrdinu Šatana pošpinené. Takto jeho otec loboval v SNS za funkciu pre syna č. 2

    0
    Bývalý hokejový reprezentant Slovenska Miroslav Šatan (Autor: SITA)

    Počas rokovania v parlamente si poslanec za SNS Stanislav Kmec čítal správy v mobile. Reportérom z portálu Pluska.sk sa podarilo z jeho telefónu odfotografovať hromadnú správu, pravdepodobne pre všetkých členov SNS. V tajomnej správe, pod ktorú sa podpísal Milo, sa píše: „Ahojte, požiadal ma Emil Šatan, aby p. predseda pomohol jeho chalanovi. Ide o Vodohospodársky podnik, stredisko Topoľčany, miesto riaditeľa. Posielam v prílohe životopis.“

    Stanislav Kmec na otázky novinárov odpovedať nechcel a tvrdil, že SMS správa bola adresovaná iba jemu. Rovnako nechcel prezradiť ani identitu odosielateľa. „Je to člen SNS z Nitry. Meno vám nepoviem, nie. A ani nekandidoval,“ povedal poslanec.

    Podľa jeho slov správu ignoroval a nereagoval na ňu. Tvrdil tiež, že Emil Šatan o ničom nevie. „Šatan s tým nič nemá, nevie o tom. Poviem vám príklad, možno sedia niekde pri pive alebo čo, bavia sa a Šatan o tom ani nevie. Člen chce možno pozíciu pre niekoho iného a takýmto spôsobom ma klamú,“ podal nezrozumiteľné vysvetlenie Kmec.

    Peter Šatan novinárom na otázku ohľadne SMS správy odpovedať nechcel a zložil telefón. Jeho otec Emil bol ústretovejší. „Zatiaľ som nerobil nič, kde ste na to prišli? Doteraz to nebolo treba, ale ak to bude potrebné, tak možno, ale nemám s kým o tom hovoriť, neviem, kto takéto veci vybavuje,“ zmätkoval Šatan starší, ktorý je členom SNS. Dodal tiež, že všetky posty podľa neho stráži Smer. „Veď všetky takéto funkcie má Smer a to je ťažké sa k tomu dostať. Keby bola nová koalícia, možno by sa dalo. Smeráci sa hádam nedajú povytláčať. Lebo všade sú smeráci,“ uzavrel otec známeho hokejistu. 

    - Reklama -