Záštitu slovenského predsedníctva udelili už takmer 40 projektom

    0
    Slovenská ľudová tvorivosť sa prejavila na loge slovenského predsedníctva Rady EÚ. Na snímke asistentka Roberta Fica Mária Trošková (Autor: imgur.com)

    Zhruba polovica podporených podujatí sa bude konať v Bratislave. Ďalšie sa budú konať v rôznych regiónoch Slovenska, napríklad v Košiciach, Vysokých Tatrách, Prešove, Žiline, Leviciach, Banskej Bystrici, Nitre či v Trenčianskych Tepliciach, ale aj v zahraničí – v Belgicku, Poľsku či Českej republike.

    Udelenie záštity slovenského predsedníctva znamená okrem iného možnosť použiť jeho logo, propagáciu na webových stránkach a sociálnych sieťach MZVaEZ SR a slovenského predsedníctva, prípadne účasť zástupcu rezortu diplomacie na podujatí. Záštita je nefinančným mechanizmom podpory podujatí mimovládnych organizácií, obcí, miest a regiónov, škôl, ale aj fyzických osôb a ďalších externých aktérov, ktorého cieľom je aktívne zapojiť občanov do predsedníctva a vyzdvihnúť výnimočné projekty v rámci predsedníctva.

    Rezort diplomacie udelí záštitu podujatiam, ktoré sa konajú od 1. marca do 31. decembra 2016. Uchádzať sa o ňu môžu fyzické a právnické osoby s trvalým bydliskom alebo sídlom na Slovensku aj v zahraničí. Podmienky udelenia záštity záujemcovia nájdu na webovej stránke rezortu. 

    KLIKNITE TU

    - Reklama -