Ivan Mikloš opäť ministrom financií? To nie je žart, na Ukrajine…

    0
    Ivan Mikloš (Autor: Peter Števkov)

    Počas minulého roka Mikloš síce slovenskú politiku pomaly opúšťal, no okamžite sa mu pritrafil ďalší lukratívny flek. Stal sa šéfom poradcov ukrajinskej ministerky financií Natalie Jareskovej. Podľa najnovších informácií ukrajinský prezident Petro Porošenko údajne uvažuje o Jareskovej ako o možnej náhrade premiéra Arsenija Jaceňuka a novým financmajstrom Ukrajiny, ktorá sa zmieta v hospodárskej i politickej kríze, by sa mal stať práve Ivan Mikloš.

    Túto informáciu zverejnil dnes smerácky poslanec Ľuboš Blaha. Ivan Mikloš bude minister financií. Ospravedlňujem sa všetkým Slovákom, ktorí miklošovské asociálne reformy zažili na vlastnej koži a ktorým som práve spôsobil infarktové stavy, ale je to iba polovičný žart. Mikloš vraj bude minister, ale, chvalabohu, nie na Slovensku, ale na Ukrajine,“ napísal vo svojom statuse Blaha.

    A čo na tieto informácie hovorí samotný Mikloš? Nevyvrátil ich, ani nepotvrdil. Viete čo, nebudem sa k tomu vôbec vyjadrovať,“ povedal pre ParlamentnéListy.sk bývalý minister financií.

    - Reklama -