VIDEO Tento Procházka zvalcuje internet: Kým trtko Sulík vysedával po reštauráciách a vyjednával s Kollárom, my sme si už u Roba delili ministerské posty

    0
    Radoslav Procházka a "známy Španiel" (Autor: SITA, Reprofoto, Youtube)

    „Počúvajte, sa pos*rete, ako to bolo,“ začína svoje priznanie parodovaný Procházka. „Prišiel za mnou Andrej Hrnčiar, aha, takto sa mu triasla riť. Vraví, 'predseda, už nám na to prišli. Nový čas má fotky, ako spolu kráčame na úrad vlády… Roznesú nás na padrť'… Pýta sa ma, 'predseda, čo budeme robiť?,“ odhaľuje zákulisné intrigy Španiel Procházka.

    „Chytil som ho pod krk a vravím mu, nebuď posratý ako malé decko. Pakuj sa za Beblavým, lebo nám rozbije stranu ešte skôr, ako podpíšeme koaličnú zmluvu. Zostal tam stáť ako prikovaný. Tomu trkvasovi to ešte stále nedochádzalo. Dal som mu ešte jedno za ucho a vravím mu, zaber… A dávaj si bacha aj na Macháčkovú,“ pokračuje.

    „Ja som zatiaľ sadol za stoličku a napísal som status na Facebook. Sieť so Smerom do koalície nepôjde… A my sme pritom boli s hranolom už dávno dohodnutí!“ po tomto vyhlásení „Španiela Procházku“ nasleduje jeho hurónsky smiech.

    Ako dodáva Španiel, k Sieti sa čoskoro pridali aj národniari a Most. „Že Richard Sulík premiérom tejto krajiny?… Kým ten trtko vysedával po reštauráciách a vyjednával s Borisom Kollárom, my sme si už u Roba delili ministerské posty,“ smeje sa Španiel Procházka.   

    Priznanie Rada P.

    Zdroj: FB Ľegrácie Janka Francisciho

    - Reklama -