Nemci k nám vysídlia migrantov. Bolo to dlhodobo pripravované. Ďalšie desiatky miliónov migrantov sú v pohybe. Závažné slová českého exprezidenta Václava Klausa

    0
    Václav Klaus (vpravo) a Jiří Weigl (Autor: Hans Štembera)

    Klaus na úvod povedal, že 15. marec v súčasnosti nadobúda nový význam, lebo z Nemecka pre Čechov opäť prichádza nebezpečenstvo. Teraz v súvislosti s tým, že masovú imigráciu otvorene podporuje nemecká kancelárka Angela Merkelová. “Keď som bol na večeri na Hrade s poľským prezidentom Dudom, tak mi poľská veľvyslankyňa povedala: ,Ako ste mohli hovoriť na akciách AfD? Veď sú to fašisti´,” prezradil Klaus čerstvý zážitok. Že sú AfD fašisti, vraj čítala veľvyslankyňa v novinách…

    Podľa Klausa zničenie  blízkovýchodných krajín, spôsobené americkým vývozom revolúcie, vytvorilo migračný potenciál. Samotný potenciál však nestačil, muselo prísť ešte pozvanie. A to prišlo.

    Nemci sem budú vysídľovať migrantov, to je úplne jasné

    Faktorov vyvolávajúcich dopyt po príchode do Európy je podľa Klausa niekoľko: 1. prerod Európy na sociálny štát, kde spoločnosť umožňuje niektorým ľuďom žiť bez toho, že musia pracovať, 2. prerod Európy z národných štátov na Európsku úniu, v ktorej sú rozmazané kompetencie aj zodpovednosť, 3. fatálny ideologický posun a opustenie tradičných európskych hodnôt a ich nahradenie multikulturalizmom, genderizmom, humanrightizmom a tak ďalej, 4. poslednou kvapkou bolo explicitné pozvanie imigrantov.

    Za tým je podľa Klausa ambícia vytvoriť novú Európu a nového Európana, ktorý nebude mať národnú identitu a národné korene, vyprázdneného jedinca bez identity, ktorý bude “euroobčanom”. To, čo sa dnes deje, bolo podľa exprezidenta už dlho pripravované. Klaus rozprával, že na samite v Caen, kde sa riešila aj migrácia z Afriky, vyvolal “škandál”, keď povedal francúzskemu prezidentovi Jacquesovi Chiracovi, že keby neblbli so sociálnym štátom…, tak Chirac “vyskočil” a kričal, že Klaus chce zničiť sociálny štát.

    “Nemci sem budú vysídľovať migrantov, to je úplne jasné,” povedal Klaus. “Všetko je potrebné hľadať v neblahej ideológii ľudských práv,” povedal. Podľa Klausa je teraz bojiskom Európy, kde sa strhne rozhodujúca bitka, Nemecko. Volebný výsledok AfD označil za mimoriadny.

    V Nemecku to vrie

    Klaus spomenul, že v Nemecku je situácia napätá. Majitelia sál vypovedajú AfD zmluvy, lebo sa im anarchisti a extrémni ľavičiari vyhrážajú útokmi alebo ich aj páchajú. V Česku je napriek tomu pokoj. “V Českej republike je vďaka Sobotkovi a Babišovi celkom demokratická situácia,” smial sa Klaus.  “Ja skôr vidím budúcnosť v Podvolení,” povedal pesimisticky exprezident. Narážal tak na knihu Michela Houellebecqa o tom, ako moslimovia ovládnu Francúzsko. Túto publikáciu Klaus označil za povinné čítanie.

    Jiří Weigl zas tvrdil, že individuálna migrácia je normálna rovnako ako dávať ľuďom individuálny azyl. Nemožno ale riešiť problémy národov tým, že sa celé masovo presťahujú do Európy. V súvislosti s migračnou vlnou sa útočí na city Európanov. “Hľadajú údajne záchranu, ale vyberajú si najsociálnejšie štáty Európy,” povedal na adresu údajných utečencov Weigl.

    Podľa Weigla je povinnosťou politika brániť záujmy občanov jeho krajiny, ktorí mu dali mandát. Pripomenul, že sýrsky konflikt nie je jediný, kde ľudia nekonečne trpia. Takýchto udalostí bolo veľa, ale nikomu nenapadlo, že by sa ľudia z postihnutých krajín masovo nasťahovali do Európy. Pripomenul, že za čínskej kultúrnej revolúcie zahynuli desiatky miliónov ľudí, ale USA v tom období neponúkli azyl všetkým Číňanom, ktorí by oň mali záujem pre prenasledovanie. “Keby to Spojené štáty urobili, dnes by boli jednou z provincií Číny,” dodal.

    Weigl varoval, že v pohybe sú ďalšie desiatky miliónov ľudí, ktorí môžu doraziť do Európy. Len Nemci očakávajú v nasledujúcich rokoch vo svojej krajine ďalšie tri milióny migrantov.

    Migranti môžu rýchlo začať spoznávať krásy Prahy

    Cieľom podľa Weigla nie je pomáhať utečencom, ale dostať čo najviac ľudí z Orientu a Afriky do Európy a presadiť ich prerozdelenie. To je kľúčové. Merkelová nehovorí o zastavení migrácie ani o jej strope, ale stále presadzuje prerozdeľovanie. Presadzovaná dohoda s Tureckom je iba ďalším prostriedkom na prerozdeľovanie.

    Weigl hovorí, že je nezmysel myslieť si, že u nás migranti nebudú. Dostanú európsky azyl, bude jednotný európsky štandard v rámci “jednotného celoeurópskeho riešenia”, EÚ presadí dane na utečencov a tí budú financovaní zo spoločných európskych peňazí, cudzinci budú mať volebné právo. Migranti potom zistia, že v ČR sú nižšie náklady a bude sa im tu lepšie žiť, keď bude pre “utečencov” jednotná sociálna dávka. Neziskovky sa postarajú, aby tu mali migranti kde bývať. “Migranti môžu rýchlo začať spoznávať krásy Prahy a zistiť, že sa v Českej republike žije celkom dobre,” povedal Weigl.

    Bude to podobné ako s Nemeckom, na ktoré Sýria nemala historické väzby (Sýria mala ako bývalé mandátne územia väzby na Francúzsko a jej elity sú frankofónne), pritom sa umelo vyvolalo, aby šli migranti do Nemecka. To dokazuje, že migrácia je neprirodzená a riadená. Rovnako tak môže byť riadené, aby šli migranti do stredovýchodnej Európy. Weigl upozornil, že aj keď balkánsku cestu zatvoria, milióny utečencov prídu zo severnej Afriky cez Taliansko. Optimisticky dodal, že keď budeme chcieť, migračnú vlnu môžeme pomerne jednoducho zastaviť. Ale musí byť vôľa. Dôkazom je, ako Macedónsko teraz stráži hranice. Hranice možno veľmi ľahko uzavrieť a nikoho cez ne nepúšťať,” uzavrel Klausov bývalý kancelár.

    - Reklama -