Postavme sa zlepencu oligarchov, Žitňanská mala odstúpiť. Aj takéto vyhlásenia zazneli na proteste proti Ficovej rodiacej sa koalícii

    0
    Protest Profibúda na Námestí SNP. V popredí Jozef Viskupič. (Autor: Facebook/Jozef Viskupič)

    V utorok si za svoje diskusné „pódium“ zvolil Jozef Viskupič Námestie SNP. Na tomto frekventovanom mieste otvoril otázky, ktoré v súčasnosti pália nielen niektorých politikov, ale aj voličov a občanov. Na akcii s názvom Neformálna diskusia o Profibúde (Procházka, Fico, Bugár, Danko) Viskupič spolu s jeho hosťami otvorili „dišputu“ na aktuálnu tému rodiacej sa koallície.

    „Predpokladám, že zajtra oznámia prvé personálne nominácie, tak to normálne budete vidieť, ktorý oligarcha pôjde na ktorú oblasť hospodárstva či zdravotníctva. V kultúre tam budú experti zo Siete na eurofondy, lebo tam bude obrovský balík peňazí,“ prihováral sa k publiku Peter Pčolinský zo Sme rodina – Boris Kollár.

    Na improvizovanom pódiu v utorok vystúpili aj aktivista Ondrej Putra či bratislavský komunálny poslanec Ján Hrčka. Mestský poslanec sa vyjadril ku koalícii Smeru a troch ďalších strán. „To čo ma najviac irituje je tá fraška. Keby prišli a čestne povedali, sme dohodnutí a takto to funguje, ale oni sa dohodnú, pred ľuďmi zahrajú divadlo a potom sa tvária, že ich k tomu prinútila táto situácia. Toto mi vadí, toto sú tie štandardné strany, ak toto je štandard, ja chcem byť neštandard,“ vyjadril sa Hrčka.

    Dnes na Námestí SNP – diskusia o novej vláde, vláde Judášov a oligarchov. Príďte všetci na Námestie SNP v piatok o 17:00 a vyjadrite svoj názor na tých čo vás zradili.

    Posted by Daňové a odvodové tipy Jozefa Mihála on Tuesday, March 15, 2016

    Protest proti rodiacej sa koalícii na Námestí SNP. 

    Diskusie sa zúčastnila aj Lucia Nicholsonová, ktorá sa vyjadrila k Lucii Žitňanskej a jej možnému odchodu z Most-Híd, ktorým mohla skomplikovať rokovania vlády o koalícii. „Naozaj úprimne som dúfala, že Lucia Žitňanská, ktorá mi bola po mnohé roky veľkým vzorom, že sa postaví a že to urobí, pretože to bolo jednoduché,“ vyhlásila Nicholsonová. K slovu sa dostal aj Viskupič, ktorý poukázal na nádej, ktorú ako politici stále ešte majú. „Postavíme sa zlepencu oligarchov a ten sa musí rozbiť. To je naša jediná a veľmi podstatná nádej a dúfam, že sa nám to podarí,“ povedal Viskupič.

    - Reklama -