VIDEO, ktoré videli tisíce ľudí: Česi sa vydali s kamerou do moslimských štvrtí v Berlíne a takto skončili

    0
    Demonštrácia proti imigrantom v Nemecku. S heslom: Rapefugees not welcome - znásilňovači-utečenci, nie ste vítaní (anglická slovná hračka) (Autor: SITA)

    “Po tom, čo som tu videl, im prestávam hovoriť migranti, sú to jednoducho votrelci. Správajú sa, akoby im to tu patrilo,” rozčúlil sa mladý muž Jiří Iskra. Bol sa pozrieť aj v Taliansku, tam sa vraj utečenci správajú oveľa zdržanlivejšie. Prečo? Pretože sa chcú dostať robiť Nemecka, kde sa potom “odviažu“.

    Michaela Homolková, ktorá Jirku sprevádzala a tiež sa vydala do moslimskej štvrte v Berlíne, bola správaním utečencov šokovaná. Pohľady Sýrčanov a ďalších utečencov jej boli veľmi nepríjemné. Videla na uliciach opitých mladých mužov, ktorí si odovzdávali drogy v podstate z ruky do ruky, a polícia sa vraj robí, že to nevidí. My máme zatiaľ šťastie, že sa v Čechách nič podobné neodohráva, dodala.

    “Všetkým migrantom chcem odkázať jednu vec. My sa vás nebojíme, my vás tu nechceme, a ak už ste tu, tak jednoducho odíďte. Po dobrom alebo po zlom,” zaznelo z úst mladej ženy. Migranti podľa jej názoru rozhodne nie sú úbožiaci. Keby ona sama utekala pred vojnou, tam, kde jej pomohli, by sa správala slušne. “V ich pohľadoch vidíte tú nenávisť,” varovala. Obaja návštevníci Berlína sa zhodli, že multikulturalizmus je utópia, ktorá nefunguje.  

    Česi rozprávajú o zážitku z Berlína. Zdroj: YouTube/Zdenek Chytra

    Pôvodný článok TU.

    - Reklama -