Procházkove tajomné zákulisné ťahy. Kul s Ficom tajné pikle?

    0
    Predseda strany SIEŤ Radoslav Procházka volil na ZŠ Andreja Kubinu. (Autor: SITA)

    Denník Nový Čas informoval, že v nedeľu vo večerných hodinách vyšlo z priestorov úradu vlády vozidlo, z ktorého neskôr v bratislavskom Starom Meste vystúpili sieťari Radoslav Procházka a Andrej Hrnčiar. Práve v tom čase na „úrade“ spolu rokovali špičky Smeru. Čas informuje, že Procházka v pondelok na otázku, či sa stretol v nedeľu s Ficom, odpovedal: „Nie.“

    Neskôr zamieril do centrály Most-Híd, kde už svoje jednostranné vyjadrenie mierne rozvinul. „Je irelevantné, čo som robil, s kým som tam bol, jasne sme sa vyjadrili, že Sieť nebude rokovať s Robertom Ficom,“ prezradil.

    „Je prirodzené, že premiér začal rokovať s niekým, ku komu má najbližšie. Obaja si veľmi dobre rozumejú, lebo majú rovnakých sponzorov,“ povedal politológ Eduard Chmelár. Podľa denníka informácie potvrdil aj zdroj z vládnucej strany, ktorý tvrdí, že v pondelok po návšteve prezidenta sa s Ficom stretol Bugár z Most-Híd, ale aj Procházka s Hrnčiarom zo Siete.

    Podľa expertov jedna z možných koalícií stojí na ochote dohodnúť sa medzi Bugárom a Dankom zo SNS. Podľa Danka jeho strana je rozpoltená a nie je si istá ani jedným scenárom, či ísť so Smerom, alebo s pravicou.

    - Reklama -