Ja za tvoj sku*vený múr platiť nebudem, rozohnil sa mexický prezident. Ospravedlň sa, oponoval Trump

    0
    Donald Trump (Autor: SITA)

    Pred nejakým časom sa Donald Trump zaviazal, že ak sa stane prezidentom Spojených štátov, postaví na mexicko-americkej hranici múr a Mexičania si zaň budú musieť aj zaplatiť. Prezidentskému kandidátovi sa rozhodol oponovať bývalý mexický prezident Vicente Fox, ktorý sa na margo Trumpovho „návrhu“ poriadne rozohnil. „Ja za ten sku*vený múr platiť nebudem. Nech si zaň zaplatí sám,“ odkázal zbohatlíkovi exlíder Mexika.

    Foxove slová Donalda Trumpa pohoršili a svoj postoj k ním vyjadril na Twitteri. „Je hrozné, že exprezident Vicente Fox použil toto slovo na F. Musí sa ospravedlniť. Ak by som to urobil ja, to by už len bol krik,“ vyjadril sa na „tvíte“ kandidát.

    Fox upriamil pozornosť aj na hispánsku a latinoamerickú menšinu v USA. „Hispánci a latinoameričania, otvorte oči. Nerobia to preto, aby bránili vás alebo vašu vieru. Robia to len preto, aby chránili sami seba. Tento národ čaká pád, ak sa dostane do rúk tohto šialeného chlapíka,“ vyjadril sa Fox. O napätom “dialógu” medzi exprezidentom a potenciálnym prezidentom USA informoval portál stanice CNN.

    - Reklama -