Dzurinda, Mikloš, Vášáryová a Kaník sú potkany? Toto si myslí o odídencoch z SDKÚ Marta Černá

    0
    Marta Černá, kandidátka za SDKÚ-DS (Autor: Repro/Facebok SDKÚ-DS)

    Nádejná poslankyňa národnej rady priznáva, že odkedy sa dostalo do povedomia ľudí, že aj ona kandiduje do blížiacich sa parlamentných volieb, začali ju ľudia bombardovať s otázkou, prečo je práve na kandidátke frešovcov, „keď to je loď, pri ktorej sa viac-menej očakáva, že ide k zemi“. Vo videu sa teda snažila vysvetliť, prečo sa rozhodla práve pre SDKÚ. No jej slová určite nepotešia tých, ktorí boli kedysi súčasťou strany.

    Loď plná potkanov

    Kedysi poprednými politikmi, ktorí pôsobili v SDKÚ, boli aj expremiér Mikuláš Dzurinda či bývalý financmajster Ivan Mikloš. Vášáryová to v strane zabalila po tom, čo sa názorovo rozišla so súčasným vedením. SDKÚ opustil aj Ľudovít Kaník. Dávnejšie sa vyjadril, že princípy tejto strany už nie sú také ako kedysi. Vraj sa spreneverila svojmu poslaniu i voličom.

    „Kým bola tá loď plná potkanov, tak ma nevábila. To je loď, ktorá sa zdanlivo potápa, tak všetky potkany z nej ušli. Ja potkany nemám rada,“ nešetrila úprimnosťou Černá a pokračovala ďalej. „Teraz už všetci ušli a predseda je slušný človek, podľa môjho názoru, tak som sa k nim pridala,“ pochválila predsedu strany Pavla Freša. Jasne teda pomenovala, čo pre ňu predstavujú tí, ktorí túto stranu opustili. Môžeme si len živo predstaviť, koho každého konkrétne mala na mysli.

    Na záver ešte dodala, že takto budú mať ľudia aspoň nejakú perspektívu, koho voliť, lebo podľa nej naozaj nie je koho.

    MARTA ČERNÁ: PREČO PRÁVE SDKÚ-DS?

    MARTA ČERNÁ: PREČO PRÁVE SDKÚ-DS?Marta Černá objasňuje, prečo kandiduje za SDKÚ-DS:

    Posted by SDKÚ-DS on 11. február 2016

    - Reklama -