VIDEO Jasný „skok“ do blázinca? Sulík o Miškovovi, Krajcerovi a Mackovi Uškovi

    0
    Richard Sulík. (Autor: Repro foto Facebook/Európske noviny)

    Juraj Miškov a Daniel Krajcer na tlačovej konferencii strany SKOK! dali evidentne najavo svoj názor na pád vlády Ivety Radičovej. Po nedávnom Sulíkovom blogu, v ktorom sa politik vyjadril k otázke pádu Radičovej vlády, sa na túto tému rozhodli posvietiť aj Krajcer s Miškovom. „Richard Sulík hádže takmer celú vinu za pád vlády na Ivetu Radičovú, čo nie je pravda. Vieme to, lebo sme boli pri tom,“ prezradil svoj názor Krajcer počas tlačovky.

     

     

    Video Richarda Sulíka, v ktorom sa vyjadril na margo tlačovky SKOK-u. Zdroj: Facebook/Európske noviny

    Podľa Krajcera predchádzajúca vláda nepadla 11. októbra v roku 2011, ale už mesiac predtým na neúspešných koaličných rokovaniach. Podľa neho vládu položili „škriepky“ a „zaslepené egá“. “Naša zodpovednosť spočíva v tom, že sme nezastavili Richarda Sulíka,” vyjadril sa líder SKOK-u Juraj Miškov. Podľa SKOK-u by sa mal predseda SaS Radičovej za jeho nedávne útoky na jej osobu ospravedlniť. O tlačovej konferencii informovala tlačová agentúra SITA.

    Ako odpoveď na dnešnú tlačovku vzniklo približne 20-sekundové video, kde sa k tematike vyjadrí samotný Sulík. „Plne s týmito dvoma pánmi súhlasím (Krajcer a Miškov – pozn. red.). A očakávam, že aj Macko Uško a Chrobák Truhlík vyzvú všetky ostatné zvieratká v lese, aby sa k celej situácii postavili ako chlapi,“ hovorí Sulík vo videu.

    K svojráznej nahrávke sa ihneď vyjadril v statuse na Facebooku aj Ľuboš Blaha (Smer). „Pre všetkých študentov politológie a psychológie odporúčam toto 20-sekundové video ako výbornú učebnú pomôcku: dokonalý príklad ako skĺbiť neoliberalizmus a nepríčetnosť. V stredoeurópskom priestore to začínajú byť takmer nerozlučné pojmy. Gratulujem Richardovi Sulíkovi – doposiaľ sa nikomu nepodarilo vystihnúť stav slovenskej pravice v tak rekordnom čase… Som si istý, že slovenský volič bytostne túži po tom, aby nám opäť vládol pravicový zlepenec, zložený z truhlíkov a iných zvieratiek. Ten Brusel asi fakt lezie na mozog, Riško, čo?“ napísal Blaha a status zaklincoval “smajlíkom”.

    Status Ľuboša Blahu.

    Status Ľuboša Blahu na adresu Sulíkovho videa. Zdroj: Facebook/Ľuboš Blaha

    - Reklama -