Ján Slota: Opäť havaroval, odmietol fúkať a podozrenie z podplácania

    0
    Ján Slota (Autor: SITA)
    Ján Slota havaroval v pondelok podvečer pri obci Porúbka v žilinskom okrese. Denník Plus JEDEN DEŇ píše, že Slota vo svojom porsche údajne narazil zozadu do iného auta, ktoré išlo pred ním. Po nehode údajne ani nevystúpil z auta a po príchode polície sa odmietol podrobiť dychovej skúške.
     
    „Za jej volantom (limuzíny) bol Ján Slota, ktorý nedokázal ani rozprávať. Podľa všetkého bol opitý. Snažil sa ujsť, no zabránili sme mu v tom,” povedal pre denník svedok nehody Peter. „Slota sa nás snažil podplatiť, aby sme nevolali políciu,” dodal Peter.
     
    „Môžeme potvrdiť, že v čase okolo 18. hodiny došlo na ceste prvej triedy medzi obcami Lietavská Lúčka a Porúbka k dopravnej nehode s účasťou troch motorových vozidiel. Podľa prvotných informácií pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo. Momentálne vykonávame všetky potrebné úkony súvisiace s dokumentovaním dopravnej nehody a z uvedeného dôvodu nie je možné k nej poskytnúť žiadne bližšie informácie,“ informoval Nový Čas hovorca žilinskej polície Radko Moravčík.
     
    Pripomeňme, že toto nie je ani zďaleka prvá autonehoda Jána Slotu. Naposledy vlani v auguste havaroval vo svojom luxusnom Porsche Cayenne, keď s ním spolu v aute sedeli jeho manželka a dcéra. Ešte skôr, v roku 2013, prišiel bývalý šéf slovenských národniarov o vodičský preukaz, keď sa napriek výzve policajnej hliadky odmietol podrobiť dychovej skúške na alkohol. Po zaplatení 3 000-eurovej pokuty a uplynutí ročného trestu mu vodičák v máji 2014 znova vrátili. 
     
    - Reklama -