Bitka s Paškovcami, ale ešte predtým dopravná nehoda pod vplyvom alkoholu. Mladý Ján vraj nie je žiadne neviniatko

    0
    Univerzitná nemocnica L. Pasteura v Košiciach (Autor: Facebook)

    Ešte predtým, ako boli počas bitky napadnutí Ján so svojou priateľkou Zuzanou, mal mladý muž opletačky s políciou. Bolo to kvôli nehode, ktorú spôsobil, keď mal podľa čitateľa, ktorý sa ozval do denníka Nový Čas, na sídlisku Ťahanovce nabúrať tri autá.

    Pod vplyvom návykovej látky

    „Koncom októbra spôsobil dopravnú nehodu a z miesta ušiel. Podarilo sa ho zadržať pri úteku,“ tvrdí čitateľ. Incident priznal denníku aj samotný Ján, ktorý dodal, že sa k tomu nemôže vyjadrovať. „Nikomu  však neublížil a s incidentom na Hlavnej ulici to nemá nič spoločné,“ prízvukoval, aby sa to nespájalo s bitkou v centre Košíc. Pripomenul, že jeho register trestov je čistý.

    Vyšetrovanie prípadu bolo podľa polície ukončené štvrtého decembra návrhom na podanie žaloby. „Voči vodičovi bolo vznesené obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ potvrdil košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. Otázkou však ostáva, prečo sa vyšetrovanie posunulo až po bitke, do ktorej bol Ján zapletený. Ten bol po konflikte s Paškovcami práceneschopný 10 dní, jeho priateľka je stále doma a chodí na rehabilitácie.

    Čo sa týka Paškovcov, ich osud bol takýto: Branislav prišiel o funkciu v nemocnici, Martin sa vzdal svojej funkcie v Bytovom podniku a rozviazal pracovný pomer a v prípade Maroša prebieha konanie vo veci prepustenia zo služobného pomeru. Trio je zároveň obvinené z výtržníctva a ublíženia na zdraví.


     

    - Reklama -