Nepotrebujem mladé dievčatá, stačí mi moja Lucia, prezradil o svojej novej známosti Slota

    0
    Ján Slota (Autor: SITA)

    Slota v rozhovore pre denník Plus JEDEN DEŇ verejnosti predstavil novú priateľku Luciu (26), s ktorou v súčasnosti žije v spoločnej domácnosti. A podľa jeho slov iné ženy k šťastiu nepotrebbuje.

    Nezmyselné obvinenie

    Bývalý primátor Žiliny a exlíder SNS neskrýval v rozhovore skľúčenie z obvinenia o údajnom znásilnení. „Obe dievčatá poznám, stretol som sa s nimi možno trikrát. Chodili za mnou samy, nevyhľadával som ich,“ priznáva Slota a dodáva: „Celé mi to príde nepríjemné, veď o mne píšu viac ako o teroristoch v Paríži, a to som nič neurobil.“

    A podá expolitik na dievčatá žalobu? Údajne vraj nemá v rukách nič, čo by proti nim mohol použiť ako dôkaz, keďže ho vraj polícia o ničom neinformovala. O kauze sa dozvedel až z novín.

    Nová žena po jeho boku

    V rozhovore prezradil, že návrh na rozvod so ženou Ľubomírou podal práve on a že v jeho živote sa objavila nová láska. Mladá Žilinčanka Lucia sa so Slotom zoznámila cez spoločného známeho a spočiatku ich vzťah bol založený len na priateľstve.

    „Áno žijem s 26-ročnou Luciou, je nám spolu dobre. Takže nie som odkázaný na to, aby som vyhľadával mladé dievčatá a niečo si od nich vynucoval,“ opísal svoju situáciu.

    - Reklama -