Liberáli reagujú na Kuffu. Radia mu stiahnuť trestné oznámenie. Lebo inak…

    0
    Alojz Baránik (Autor: Reprofoto, Facebook)

    Fakt, že Kuffov syn Michal stavia v obci Pavľany načierno, čiže bez stavebného povolenia, a ešte aj susedov obťažuje stavebnými manévrami, keď pôdu brázdia nákladné autá, rozhorčil aj miestnu babku. Tá si to išla s poslancom vydiskutovať z očí do očí. Nepríjemná Kuffova reakcia ju zaskočila. Celé sa to skončilo tým, že mu babka vylepila facku, pretože mal do nej sotiť, a Kuffa na ňu podal trestné oznámenie za napadnutie verejného činiteľa. To však ešte netušil, že babku sa rozhodli chrániť saskári.

    Syna nech naučí móresom

    „Na prvý pohľad tá správa vzbudí úsmev. Ale keď som sa nad ňou zamyslel, rozhodol som sa vyzvať poslanca Kuffu, aby prestal terorizovať starú paniu nejakým trestným oznámením,“ uviedol podpredseda SaS Ľubomír Galko. K nemu sa však pridal aj Alojz Baránik, ktorý je ochotný babičke poskytnúť právnu pomoc.Liberáli Kuffu vyzývajú, aby tú frašku skončil a trestné oznámenie, ktoré podal na staručkú pani, stiahol.

    „Radšej by mal to výchovné zaucho, čo dostal od starej panej, posunúť svojmu nepodarenému synovi, alebo ho dobre vyťahať za uši a naučiť móresom. A zároveň mu vysvetliť, že stavať chaty načierno nemôžu ani deti poslancov NR SR,“ odkazuje mu Galko.

    A čo ak Kuffa trestné oznámenie nestiahne? V tom prípade musí rátať s tým, že babku bude zastupovať Baránik, čiže tímlíder SaS pre súdnictvo a spravodlivosť. „Pán Kuffa je známy bojom za obnovenie poslaneckej imunity. Teraz je jasné, prečo. O to sme radšej, že SaS sa významne zaslúžila o jej zrušenie. Pána Kuffu musíme sklamať – spravodlivosť je na strane starej panej,“ odkázal poslancovi Baránik, ktorý dodal, že napokon ostane Kuffovi len hanba.


     

    - Reklama -