Nové odhalenia. Kauza kompa vedie priamo do srdca Smeru. Rozprávke o spravodlivej súťaži už nikto neverí, rozhorčuje sa poslankyňa

    0
    Nová dunajská kompa na prívodnom dunajskom kanáli na jednej z jej prvých plavieb medzi obcami Kyselica a Vojka (Autor: SITA)
    Premiér Robert Fico označil argumenty, ktoré uvádzajú jeho kritici  kauze kompa za „pľuvanec zo strany pošahancov“. To mu však nepomohlo v tom, aby ľuďom zabránil hovoriť o tejto nanajvýš aktuálnej téme. Svoje si ku kauze pred časom na blogu napísala Veronika Remišová, ktorá priniesla rozsiahly pohľad na to, čo sa vlastne v pozadí celej aféry deje. 
     
    Podľa Remišovej najnovšieho blogu vedú stopy podvodu v tejto kauze až do srdca strany Smer. „Pani z valného zhromaždenia firmy bola v minulosti konateľkou Agentúry Smer, s.r.o., podnikateľskej dcéry strany Smer. Rozprávke o spravodlivej súťaži už nikto neverí,“ tvrdí Remišová, ktorá je poslankyňou mestského zastupiteľstva v bratislavskom Starom Meste. 
     
    Kauza kompa je ďalšou z radu nevyriešených štátnych tendrov, ktoré za zvláštnych okolností získali firmy blízke strane Smer. „Samozrejme nie som proti kompe, tak ako odvážni ľudia, upozorňujúci na kauzu CT v Piešťanoch, neboli proti tomu, aby boli v nemocniciach moderné prístroje. Som však proti tomu, aby sa každý jeden nákup štátu, každá jedna služba, ktorú nám štát poskytuje, zneužívali na cicanie našich spoločných peňazí,“ dodáva na záver svojho blogu Remišová.
     
    Celý blog Veroniky Remišovej si môžete prečítať TU
     
    - Reklama -