Smer rozkradne všetko skôr, než sem zlí moslimovia dorazia. Čítajte, čo im ešte odkázal rozhnevaný Chmelár

    0
    Eduard Chmelár (Autor: ReproFoto: Facebook)

    Chmelár konštatuje, že „už ani nikomu nepríde čudné a témou prekáračiek v parlamente sa nestáva, že niekto kradne, ale to, že kradol viac ako tí pred ním. Podľa Chmelára je “morálny prah citlivosti našej spoločnosti už úplne otupený a páchatelia ekonomických zločinov z čias komunistického režimu vyzerajú popri týchto tu ako vreckoví zlodeji”.

    Líder hnutia SEN sa púšťa aj do predsedu SNS Antona Danka. „Prezentuje sa ako symbol čistoty, dlhuje štátu 33 miliónov korún za privatizáciu Lesostavu z roku 1996 a obhajuje sa slovami ´veď to mohol robiť každý´. Každý veru nie. Iba ten, čo mal na to žalúdok,“ píše Chmelár a pokračuje kritikou exriaditeľa Všeobecnej zdravotnej poisťovne Marcela Foraia. „Okradol tento štát o milióny eur nevýhodnými zmluvami so svojou vlastnou tetou, no poslanci Smeru na parlamentnom výbore pre nezlučiteľnosť funkcií zablokovali konanie proti nemu. Manžel šéfky Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou náhle zázračne zbohatol a zarobil na zmluvách so štátom osem miliónov eur… Konečne som pochopil prefíkanú stratégiu Smeru, ktorý vraj vo dne v noci chráni naše národnoštátne záujmy – rozkradnú, čo sa dá a keď prídu zlí islamskí utečenci, už im tu nič nezostane,“ dodáva rozhorčený politik. 

    Čo presne píše Eduard Chmelár na Facebooku:

    Žasnem nad tým, koľko ľudí sa zmierilo s rozkrádaním tejto krajiny. Už to ani nikomu nepríde čudné a témou prekáračiek v parlamente sa nestáva to, že niekto kradne, ale to, že kradol viac ako tí pred ním. Morálny prah citlivosti našej spoločnosti na takéto nehoráznosti je už úplne otupený a páchatelia ekonomických zločinov z čias komunistického režimu vyzerajú popri týchto tu ako vreckoví zlodeji. Darebáci všetkých farieb sa už ani neusilujú zakrývať svoje zločiny, iba dúfajú, že obhadzovaním sa špinou sa zotrú všetky rozdiely. Rodina predsedu SNS Antona Danka, ktorý sa prezentuje ako symbol čistoty, dlhuje štátu 33 miliónov korún za privatizáciu Lesostavu z roku 1996 a obhajuje sa slovami „Veď to mohol robiť každý“. Každý veru nie. Iba ten, čo mal na to žalúdok. Štát sa pustil do vymieňania zvodidiel za 80 miliónov eur, pričom cena za kilometer je trikrát drahšia ako v Česku (človek by čakal, že budú pozlátené). Vláda vyhodila na konferenciu o startupoch 1,4 milióna eur. Sú v nej také položky ako honoráre na rečníkov vo výške 60 000 eur, 30 000 eur, náklady na blogerov 5 000 eur, 6 000 eur na dídžejov, 12 000 eur za wifi, 10 000 eur za využívanie motorových vozidiel počas konferencie… Pritom celý rozpočet Slovenskej akadémie vied na publikačné aktivity za rok 2015 je 40 000 eur. Exriaditeľ Všeobecnej zdravotnej poisťovne Marcel Forai okradol tento štát o milióny eur nevýhodnými zmluvami so svojou vlastnou tetou, no poslanci Smeru na parlamentnom výbore pre nezlučiteľnosť funkcií zablokovali konanie proti nemu. Manžel šéfky Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou náhle zázračne zbohatol a zarobil na zmluvách so štátom osem miliónov eur… Konečne som pochopil prefíkanú stratégiu Smeru, ktorý vraj vo dne v noci chráni naše národnoštátne záujmy – rozkradnú, čo sa dá a keď prídu zlí islamskí utečenci, už im tu nič nezostane. „Robíme pre ľudí,“ hlásajú billbordy vládnej strany. Zoznam tých ľudí nájdete asi na Súmračnej ulici.

    - Reklama -