Hejteri, spamätajte sa. Občiansky aktivista obhajuje primátora. Kto si podľa neho ukája svoje ego?

    0
    Primátor mesta Bratislava Ivo Nesrovnal (Autor: SITA)

    Za čudné manévre pri voľbe šéfov mestských podnikov si to Nesrovnal už zlízol. Okrem toho sa objavili aj príspevky, ktoré poukázali na to, ako sa vyberali aj iní riaditelia, tentoraz príspevkových organizácii, ktorých výberové konanie prebehlo v tichosti. Aby toho nebolo málo, kritika sa spustila na primátora aj v inej oblasti.

    „Najväčší“ bojovník Budaj

    „Posledné dni mám pocit, že kritika smerom k primátorovi zo strany niektorých komunálnych politikov a aktivistov je len ukájanie svojho neuspokojeného ega,“ myslí si občiansky aktivista Miroslav Dragun, ktorý o tom bloguje na portáli sme.sk. Primátor totiž rozbehol rekonštrukciu dopravnej infraštruktúry. A opäť sa stal terčom rozhorčenia.

    Podľa Draguna to nie je tak dávno, ako poslanci hlásali, nech mestské podniky do výmeny v predstavenstvách nič nerobia. „Čuduj sa svete, zrazu je to naopak. „Najväčší“ bojovník za transparentnosť Janko Budaj zrazu kritizuje primátora, že prečo Dopravnému podniku zakázal investičné a rekonštrukčné akcie a prečo primátor rozbehol rekonštrukciu električkovej trate na Vajanského až teraz,“ opisuje občiansky aktivista.

    Preťažené mesto

    Budaj sa vyjadril, že upozorňoval na to, že sa trať nestihne zrekonštruovať v lete, teda počas prázdnin. Začalo sa s tým totiž až teraz, keď je mesto dopravne vyťažené. Primátora kritizuje za to, že v meste tak nastane kolaps.

    Zdroj: Facebook

    Lepšie ako pred voľbami

    Draguna však argumentuje . „Vážení hejteri, pamätáte si, ako ste sa sťažovali, že sa cesty, električková trať rekonštruujú pred voľbami? Všetci ste kričali, že je to len marketing zo strany primátora. Teraz keď primátor začal plošne rekonštruovať cesty a električkové trate už od začiatku volebného obdobia,  je to zlé, lebo je Bratislava rozkopaná,“ bloguje aktivista.

    Podľa neho, aj napriek obmedzeniam, je lepšie ak sa rekonštrukcia robí teraz, ako pred voľbami, čo by vyvolali len otázniky a opäť kritiku. Takže je vlastne jedno, kedy sa k riešeniam mesta pristupuje. Primátor sa dočká kritiky za každých okolností.
     

    Celý blog Miroslava Draguna si môžete prečítať TU

    - Reklama -