Nedá sa oblbovať donekonečna, tvrdí opozičný poslanec Alojz Hlina

    0
    Alojz Hlina (Autor: Jozef Hübel)

    “Politik, ktorý nie je schopný rozprávať na ulici  „do betónu“ , alebo ktorý to nezažil, nemôže robiť skutočnú politiku. Naozaj je to tak, že niekedy urobíte akciu a nepríde vám tam nikto. A napriek tomu to s kamennou tvárou ,,dáte“. Dáte to „do betónu“, lebo taký je život! A viete, nechcem sa nikoho dotknúť, iné veľké mená slovenskej politiky zvolajú protest a prídu im tam rodinní príslušníci. Na to, aby ste zobudili masy, musíte veľmi dobre „zamiešať“,” tvrdí nezávislý opozičný politik Alojz Hlina, ktorý sa dostal do parlamentu na kandidátke OĽaNO, no v súčasnosti už koketuje s KDH o ,,manželstve” jeho strany Občania. Rozhodne sa však o tom definitívne až 24.októbra na Rade KDH.

    Alojz Hlina však nemieni prakticky až do volieb poľaviť vo svojom entuziazme naozaj originálnych protestov, či už v uliciach našich miest a obcí, alebo aj na pôde samotného parlamentu. Podľa neho ľudia sú porazeneckí aj v tom, že povedia: „noviny už patria tým a tým, tam sa človek nedostane“… Táto doba je však podľa neho fantastická aj tým, že aj pred 50 rokmi boli nejaké záujmy vlastníkov mediálnych domov a nič iné nebolo, no dnes je to iné. ,,Máte kopírky, sociálne siete, takže aj keď čelíte mediálnemu nezáujmu, to vôbec neznamená, že to máte vzdať, lebo nikto vám nezakáže vytlačiť si leták, postaviť sa na ulicu a rozdávať ho. Lenže to sa málokomu chce. Ja mám svoje „odstáte“ v uliciach a myslím si, že je do dobrá forma. A to už nehovorím o internete, o facebooku. Ten je síce niekedy preceňovaný, ale ak vytlačíte leták a dáte ho niekomu do ruky, to zatiaľ ešte nikto nezakázal,” tvrdí Hlina a kontinuálne mieni vo svojich originálnych aktivitách pokračovať.

    Čo si však myslí tento svojrázny politik aj o vážnejších spoločenských témach, či sa cíti byť jedným z lídrov opozície, alebo aké prekvapenia ešte chystá, o tom viac v exkluzívnom rozhovore pre PL.sk

    - Reklama -