Forai sa poriadne topí v bahne. Ďalšia špina vyplávala na povrch

    0
    Marcel Forai, bývalý šéf Všeobecnej zdravotnej poisťovne (Autor: ReproFoto, TA3)

    O budovu  Univerzitnej nemocnice L. Pasteura, ktorá je v dezolátnom stave, prejavili záujem tí istí ľudia, ako o bývalú nemocničnú ubytovňu zrekonštruovanú na moderné byty. Je to developerská firma Domov Terasa.

    Vopred určený víťaz?

    „Spoločnosť sa ako jediná prihlásila do elektronickej aukcie na predaj nadbytočnej nehnuteľnosti vyhlásenej v júni štátnou nemocnicou. Tá si zároveň vyhradila podmienku aukciu zrušiť. Aukciu nevykonala a ako úspešného uchádzača uviedla Domov Terasa. Ponuka na predaj nehnuteľnosti nebola uverejnená v žiadnom inzeráte, iba na internetovom registri prebytočného majetku štátu,“ píše Korzár.

    A zase Foraiova teta

    Spoločníkmi vo firme Domov Terasa sú traja Košičania – Róbert Probstner, Igor Hudák a stomatológ Štefan Cuľba. Čo je však zaujímavé, Cuľba je obchodný partner 77-ročnej tety exriaditeľa Všeobecnej zdravotnej poisťovne Marcela Foraia Anny Sučkovej.
    Hovorkyňa poisťovne Petra Balážová nepoprela, že by sa Forai s podnikateľmi osobne poznal.  To však podľa nej nijakým spôsobom nezvýhodnilo firmu pri uzatváraní zmlúv.

    Celý článok si môžete prečítať TU


     

     

    - Reklama -