Hlina opäť v akcii a opäť originálny. Najnovšie sa chystá svojsky privítať konvoj NATO

    0
    Poslanec Hlina pripravil dopravné značenie pre prechádzajúci vojenský konvoj NATO (Autor: ReproFoto: facebook)

    Americký vojenský konvoj, ktorý sa bude presúvať z Nemecka na aliančné cvičenie do Maďarska, by mal obsahovať približne 100 až 150 kusov techniky a 500 ľudí. Konvoj by mal cez Slovensko prejsť v polovici septembra.

    V nadväznosti na pripravovanú udalosť vyrobil poslanec Hlina dopravnú značku. „Dopravné značenie pre prechádzajúci vojenský konvoj NATO už je pripravené,“ píše na Facebooku. Hlina si neodpustil dodať, že „značenie bude dostatočne veľké a bude pri ceste osadené tak, aby si ho vojská NATO všimli a nezablúdili“.

    Reakcie na sociálnej sieti

    „Malo to byť v angličtine, Lojzík,“ píše užívateľ Lukáš. Hlina mu odkazuje, že „bude“. Užívateľ Niko poslancovi odkazuje: „Počúvaj, ak budeš v tom pokračovať, asi ťa kádeháci vykopnú, nemôžeš útočiť na ich chlebodarcu.“ Pán Jozef reaguje na Hlinov nápad so slovami: „Pán Hlina, pomaličky, ale isto, strácate poslednú štipku sympatie, ktorú som k Vašej insitnej politike choval. Ale veď nakoniec, aký volič, taký zákonodarca, taký štát.“

    Cvičenie bude zamerané na udržanie ochrany a územnej celistvosti štátov NATO. Okrem slovenských a amerických vojakov sa na ňom zúčastnia aj vojaci z Česka, Maďarska a Poľska.

     

    - Reklama -