Idú meniť profesiu? Liberáli zo SaS sa dali na kurz varenia

    0
    Poslanec za SaS Juraj Droba, šéf liberálov Richard Sulík, šéfkuchár Pavel Pospíšil a Martin Klus z SaS varia (Autor: facebook)

    Na facebookových profiloch Drobu, Klusa a Sulíka to vyzerá, že páni chcú kafrať do domácich povinností svojich polovičiek. Uverejnili svoje fotografie so slávnym českým Michelinovým šéfkuchárom Pavlom Pospíšilom, ktorý vedie jednu z najlepších reštaurácií v Bratislave. Nezabudli sa ani pochváliť, že majster hrnca a varešky im dal cenné lekcie.

    Martin Klus si pochvaľuje: „Dnes sme sa učili, ako variť a piecť od skutočného majstra svojho remesla p. Pavla Pospíšila a jeho učňa Richarda Sulíka,“ doberal si svojho predsedu. Komentáre pod statusom tak nenechali na seba dlho čakať a ušlo sa im aj od „fanúšikov“.

    „Len,aby to bolo ľahko stráviteľné, nie ako tie voloviny, čo sa plodia v parlamente, až na výnimky, ktorých je bohužiaľ ako šafránu…,“ komentovala kulinárske majstrovstvo faninka Jana.

    To, o akú akciu ale naozaj išlo, sa facebookoví priaznivci nedozvedeli. „Viac nemôžem povedať, má to byť októbrové prekvapenie,” odpísal fanúšikom Klus.

    Už priamo pod Sulíkovím profilom je fotka,  kde je pán predseda v spoločnosti dám z SaS. „No a s pomocou michelinoveho kuchára zvladol upiecť bagetu…,“ uviedla v statuse Janka Cigániková.

    - Reklama -