Neuveriteľné výstrelky Donalda Trumpa. Kandidát na amerického prezidenta, aký tu ešte nebol. Zamilovaný do kariéry, wrestlingu a pŕs starostu New Yorku

    0
    Donald Trump (Autor: SITA)
    Americké média o ňom hovoria ako excentrickom miliardárovi, celosvetovej značke, známej mediálnej osobnosti a teraz aj ako o možnom budúcom republikánskom prezidentskom kandidátovi. Donald Trump má na svojom konte veľa úspechov, svoju kampaň si financuje sám a hovorí, že nemá rád politikov. Aj preto sa mu zatiaľ darí v prieskumoch valcovať ďalších republikánskych kandidátov, ako sú Jeb Bush, Scott Walker alebo Marco Rubio. 
     
    Neprejde však týždeň bez toho, aby Trump svojimi výrokmi v médiách alebo na sociálnych sieťach nevyvolal nejakú senzáciu. Portál Huffington Post sa napríklad rozhodol, že správy o Trumpovi nebude uverejňovať v sekcii o politikoch, ale v sekcii Zábava.
     

    O ženách a menšinách bez politickej korektnosti a slušnosti

    Po ostrom rozhovore s moderátorkou televíznej stanice Fox News Megyn Kellyovou,  otázky ktorej Trump označil za „trápne“ a „od veci“, vyriekol miliardár svoju domnienku, že moderátorka  menštruovala. „Mohli ste vidieť ako krv vychádzala z jej očí, ako krv vychádzala zovšadiaľ,“ povedal. Nejde zďaleka o jeho prvý výrok o ženách, ktorý pobúril Američanov. Dodnes rezonuje najmä jeho vyjadrenie z roku 1991 o ženských novinárkach: „nezáleží, čo píšu, pokiaľ majú mladý a krásny zadok. Ale musia byť mladé a krásne.“ 
     
    Ženy pritom nie sú jedinou demografickou skupinou, pri ktorej si Trump zhoršil šance na zvolenie. Nahneval aj Američanov hispánskeho pôvodu, keď ilegálnych imigrantov z Mexika označil za pašerákov drog, ktorí znásilňujú ženy. 
     

    Wrestling miliardárov

    Pri ženách a Mexičanoch však Trumpove výstrelky nekončia. Trump je fanúšikom amerického wrestlingu a osobným priateľom Vinca McMahona, vlastníka spoločnosti World Wrestling Entertainment. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa Trump neobjavil v jednom z Wrestlingových zápasov ako účastník. V takzvanej bitke miliardárov Trump fingovane napadol McMahona a oholil mu hlavu.
     

    Video „bitky miliardárov“ nájdete TU

     

    Na rande s Rudym Giulianim

    Asi najbizarnejším vystúpením Donalda Trumpa je však krátke komediálne video, ktoré v roku 2000 nakrútil s vtedajším starostom New Yorku Rudym Giulianim. Newyorský starosta, oblečený v ženských šatách, v ňom dostáva od Trumpa poklony. Skeč končí zaborením sa Trumpa do falošných Giulianiho pŕs. Komédia alebo posolstvo sa tu hľadá ťažko a ak to raz uvidíte, nie je cesty späť. 
     
    Pre video Trumpa s Giulianim kliknite TU
     
    USA by v Trumpovi našli netradičného prezidenta. Jeho šance na zvolenie sú však malé. Prieskumy ukazujú, že až 6 z 10 Američanov má na Trumpa negatívny názor a že demokratická kandidátka Hillary Clintonová by Trumpa hladko porazila. 
     
     
    - Reklama -