Lídrom kandidátnej listiny Modrých bude Dzurinda, predstavil aj ďalšie miesta (video)

0

2.7.2023 (SITA.sk) –
aktualizované 30. júna, 14:36 

Lídrom kandidátnej listiny strany Modrí – Európske Slovensko a Mostu-Híd 2023 bude Mikuláš Dzurinda. Dvojku bude zastávať predseda Mostu-Híd László Sólymos. Na tlačovej besede o tom informoval prvý podpredseda Modrých Ľuboš Schwarzbacher, ktorý je zároveň trojkou kandidátky.

Číslom štyri je Konrád Rigó a päťkou Jana Ambrošová. Šestkou na kandidátke bude Michal Hort a sedmičkou Attila Agóč. Z pozície číslo osem sa bude snažiť voličov osloviť Martin Hubinský. Deviatkou je Alžbeta Ožvaldová a prvú desiatku uzatvára Patrik Andó.

S číslom jedenásť pôjde do volieb Miroslav Olejár a s dvanástkou Peter Petrikán. Trinástkou je Dzurindova dcéra Jana Šoková. Štrnástkou na kandidátke je Irén Sárközy, pätnástkou je najmladší člen kandidátky Tomáš Halgaš a šestnástkou je Zoltán Horváth.

Číslo sedemnásť bude na kandidátke zastávať Andrej Aleksiev, osemnástku Árpád Kun, devätnástku Rastislav Amrich a dvadsiatkou Peter Kysela.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Kandidačné listiny, Predčasné voľby na Slovensku 2023
Zdroj: SITA.sk – Lídrom kandidátnej listiny Modrých bude Dzurinda, predstavil aj ďalšie miesta (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -