Bratislavská polícia pripravuje v súvislosti s koncertom Depeche Mode bezpečnostné opatrenia

0

29.5.2023 (SITA.sk) – Polícia pripravuje v súvislosti s nedeľným koncertom skupiny Depeche Mode bezpečnostné opatrenie. Koncert sa bude konať na národnom futbalovom štadióne v Bratislave, na opatrení budú spolupracovať Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (PZ) v Bratislave spolu s Mestskou políciou Bratislava.

Bezpečná plynulá premávka

Opatrenie sa zameria na ochranu života, zdravia a majetku občanov, a tiež zaistenie plynulosti a bezpečnosti cestnej premávky v blízkosti miesta konania.

Po skončení podujatia predpokladajú policajti vznik dopravných obmedzení na Bajkalskej ulici, a to vzhľadom na hromadný odchod účastníkov. V tlačovej správe o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave Michal Szeiff.

Monitorovanie situácie

„Policajti poriadkových jednotiek budú počas priebehu bezpečnostného opatrenia situáciu monitorovať a podľa jej vývoja budú pripravení reagovať operatívne. O prípadných konkrétnych dopravných obmedzeniach budeme verejnosť včas informovať,” uvádza polícia v tlačovej správe.

Apeluje tiež na občanov, aby rešpektovali prípadné pokyny a výzvy polície, a vyzýva tiež na ohľaduplnosť k ostatným občanom.

Viac k témam: Depeche Mode, Koncert
Zdroj: SITA.sk – Bratislavská polícia pripravuje v súvislosti s koncertom Depeche Mode bezpečnostné opatrenia © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -