Romana Tabák odchádza z klubu hnutia Sme rodina. Hasta la vista Boris, odkázala

0

29.3.2023 (SITA.sk) – Poslankyňa Národnej rady SR Romana Tabák sa rozhodla vystúpiť z parlamentného poslaneckého klubu hnutia Sme rodina. Ako ďalej napísala na sociálnej sieti, nemôže sa stotožniť s názorom klubu k odovzdaniu stíhačiek MiG-29 Ukrajine.

„Dôvodom je klamlivý a nelegitímny spôsob, akým prišlo k darovaniu našich migov na Ukrajinu. Na jednej strane rešpektujem názor poslaneckého klubu Sme rodina, ale ako nečlenka strany som nevedela ovplyvniť stanovisko strany. Preto som sa rozhodla vystúpiť,” napísala poslankyňa.

Hasta la vista Boris,” odkázala na sociálnej sieti predsedovi Sme rodina Borisovi Kollárovi.

Keďže sa Tabák rozhodla vystúpiť z poslaneckého klubu Sme rodina, ďalej bude v parlamente pôsobiť ako nezaradená poslankyňa.

Romana Tabák prišla do Národnej rady SR na kandidátke hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti, odkiaľ v máji uplynulého roku odišla po tom, keď hlasovala proti vydaniu súhlasu parlamentu s prípadným väzobným stíhaním predsedu strany Smer – sociálna demokracia (Smer-SD) Roberta Fica.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Odchod zo strany, Stíhačky MiG-29
Zdroj: SITA.sk – Romana Tabák odchádza z klubu hnutia Sme rodina. Hasta la vista Boris, odkázala © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -