Žena chcela zabiť exmanžela, počas hry so synom ho bodla do krku a chrbta

0

24.1.2023 Trenčianska krajská policajná vyšetrovateľka obvinila 34-ročnú ženu z obce Pobedim (okres Nové Mesto nad Váhom) z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu a z prečinu ublíženia na zdraví. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Bodnutie nožom

Obvinená žena sa pokúsila svojho exmanžela zavraždiť v sobotu 21. januára po 20:00 v rodinnom dome v obci Pobedim. Podľa polície ho mala bodnúť nožom do chrbta a krku vo chvíli, keď sa hral so svojím synom.

„Následne malo dôjsť medzi bývalými manželmi k zápasu, počas ktorého mala žena vysloviť aj slová ,,zabijem ťa“. Poškodený v obave o svoj život a zdravie z rodinného domu utiekol k susedom, ktorých požiadal o pomoc,” uviedla polícia.

Viaceré utrpenia

Muž utrpel viaceré zranenia na tvári, krku, pleci, chrbte a na rukách, žena počas útoku spôsobila rezné rany aj maloletému dieťaťu. Na obvinenú vyšetrovateľka spracovala podnet na podanie návrhu na jej vzatie do väzby, spisový materiál bude odovzdaný prokurátorovi na ďalšie konanie.

“Obvinenej v prípade dokázania viny hrozí trest slobody na 15 až 20 rokov,” dodala polícia.

Viac k témam: Pokus o vraždu
Zdroj: Webnoviny.sk – Žena chcela zabiť exmanžela, počas hry so synom ho bodla do krku a chrbta © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -