Na ulici Trieda SNP sa čelne zrazili dve autá, jedného z vodičov sa oživiť nepodarilo (foto)

0

30.12.2022
aktualizované 28. decembra o 15:49

Jeden ľudský život si vyžiadala dnešná ranná dopravná nehoda v Košiciach. Ako informovala polícia na sociálnej sieti, na ulici Trieda SNP sa čelne zrazili dve autá. Jedného z vodičov sa však oživiť nepodarilo.

Čelná zrážka

Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania. Polícia avizovala, že bližšie informácie k uvedenej udalosti poskytne neskôr.

Podľa krajskej policajnej hovorkyne Jany Mésarovej, pri nehode prišiel o život 55-ročný Košičan za volantom osobného auta Škoda Felícia. Jazdiac v smere od Festivalového námestia k Popradskej ulici z doposiaľ neznámych príčin prešiel s vozidlom cez električkovú koľaj do protismeru, následkom čoho došlo k čelnému nárazu do vozidla značky Kia.

Dychová skúška

„Prítomnosť alkoholu alebo iných návykových látok u nebohého vodiča bude zisťovaná pri pitve. 60-ročná vodička Kie, u ktorej dychová skúška prítomnosť alkoholu v jej dychu nepotvrdila, pri zrážke podľa predbežnej lekárskej správy utrpela ťažké zranenia, jej 48-ročná spolujazdkyňa sa zranila ľahko,” uviedla Mésarová.

Doplnila, že vec prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, ktorý v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a ublíženia na zdraví.

Viac k témam: Dopravná nehoda, Tragická dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Na ulici Trieda SNP sa čelne zrazili dve autá, jedného z vodičov sa oživiť nepodarilo (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -