Septimo II. – Bytysis z dielne VI Group, nachádzajúce sa v obľúbenej mestskej časti – Petržalka, je dokončené a pripravené pre svojich nových majiteľov

0

30.11.2022 SEPTIMO II. – BYTYSIS predstavuje moderný polyfunkčný objekt ponúkajúci bytové a nebytové priestory, na ktoré si už teraz môžete dohodnúť osobnú obhliadku. Jeho poloha umožňuje bezproblémové napojenie na rýchlostné komunikácie D1 a D2 zabezpečujúce presun do všetkých častí hlavného mesta. V pešej dostupnosti tu nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, služby a športové zariadenia.

Bytové jednotky sa nachádzajú na 1. až 4. poschodí v skladbe 3-izbových, 2-izbových bytov a apartmánov. Zaujímavé a zároveň výnimočné na túto mestskú časť sú vyššie stropy, ktoré spolu s veľkoformátovými oknami vytvoria pocit otvoreného presvetleného priestoru. Ich spodná časť je vyrobená z bezpečnostného skla, vďaka čomu na budove nebolo potrebné zabudovať zábradlie a exteriér objektu si tak zachoval krásny čistý dizajn.

Byty sa odovzdávajú v štandardnom prevedení a práve svetlý výber farieb v interiéri, podtrhuje celkový dojem vzdušnosti a priestrannosti.

Snahou developera VI GROUP je dbať aj na ekológiu a znižovať v čo najväčšej možnej miere uhlíkovú stopu. V SEPTIMO II. – BYTYSIS preto nájdete kvalitné esteticky ladené prvky od dodávateľov z blízkeho okolia.

Konštrukčný systém je kombinovaný stĺpovo-stenový zo železobetónu, medzibytové priečky sú z tradičnej tehly. Vo všetkých vnútorných priestoroch sú sádrové omietky, ktoré vytvárajú hladké steny a v minimálnej miere sa na nich usadzuje prach, sú zdravotne nezávadné a napomáhajú odvetrávaniu prípadnej vlhkosti z muriva.

Hoci sa jedná o tichú lokalitu na križovatke ulíc Gogoľova a Údernícka, pred vonkajším hlukom vás ochránia plastové okná s izolačným trojsklom.

Extenzívna zelená strecha poslúži sčasti ako ďalšia zvuková bariéra. Zároveň pomáha vytvoriť chladnejšiu a príjemnejšiu klímu vo vnútri tým, že absorbuje časť zo slnečného svetla.

Svoj kúsok zelene si nájdu budúci obyvatelia priamo pred obytným domom zo strany Úderníckej ulice. Práve úpravou terénu, jeho zarovnaním a oddelením od komunikácie vznikol priestor na vysadenie stromov a trávnatú plochu. V letných dňoch si zas môžu posedieť na letnej terase zo strany Gogoľovej ulice.

K jednotlivým bytom je možné dokúpiť parkovacie státia či kobky, ktoré sa nachádzajú v dvoch podzemných podlažiach. V prípade záujmu o oba priestory ich developer ponúka za prémiovú cenu.

Veľkou výhodou SEPTIMO II. – BYTYSIS je možnosť osobnej obhliadky priestorov so skúsenými predajcami, ktorí vám všetko radi poukazujú, vysvetlia a pomôžu aj s návrhom vhodného financovania.

Viac informácií nájdete na www.bytysis.vigroup.sk

Informačný servis

Viac k témam: Byty, bytysis, PR, Septimo II.
Zdroj: Webnoviny.sk – Septimo II. – Bytysis z dielne VI Group, nachádzajúce sa v obľúbenej mestskej časti – Petržalka, je dokončené a pripravené pre svojich nových majiteľov © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -