Halloweenska diskotéka v českých Slušoviciach skončila nešťastím, v tlačenici sa vážne zranilo niekoľko ľudí (foto)

0

2.11.2022 Celkovo osem zranených, vrátane piatich vážne, skončilo v noci na nedeľu v nemocnici po halloweenskej diskotéke v českom meste Slušovice v okrese Zlín. Podľa polície sa ľudia zranili v tlačenici pri vchode.

Oznámenie na tiesňovej linke záchranári dostali v sobotu pred polnocou. Pre vysoký počet zranených na miesto vyrazili posádky zo Zlína a Vsetína a pomáhali aj hasiči. Informuje o tom spravodajský portál TN.cz.

„Vzhľadom na vysoký počet návštevníkov, ktorí sa nemohli dostať dovnútra ani von, nastalo na schodisku preľudnenie, panika a následne zranenie niekoľkých mladých ľudí,” uviedla policajná hovorkyňa Monika Kozumplíková. „Pacientov v stave ohrozenia života previezli do Krajskej nemocnice v Zlíne, ďalší pacienti smerovali do úrazových ambulancií, dvaja skončili na jednotke intenzívnej starostlivosti detského oddelenia,” uviedli záchranári.

„Udalosť preverujú kriminalisti. Začali trestné konanie pre podozrenie zo spáchania trestného činu ťažkého ublíženia na zdraví z nedbalosti,” konštatovala policajná hovorkyňa.

Viac k témam: Diskotéka, Halloween, Zranení
Zdroj: Webnoviny.sk – Halloweenska diskotéka v českých Slušoviciach skončila nešťastím, v tlačenici sa vážne zranilo niekoľko ľudí (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -