Zachyťte jedinečné momenty spojené s jedlom a zapojte sa do medzinárodnej súťaže Art Food Inspirations s módnym e-shopom Answear.sk

0

19.5.2022 Zrejme neexistuje úprimnejšia láska ako láska k jedlu, a to nás vôbec neprekvapuje. Ovplyvňuje mnohé oblasti života a podnecuje ľudí ku kulinárskym výpravám za novými chuťami. Práve preto sa jedlo stalo hlavnou témou aktuálneho ročníka súťaže módneho e-shopu Answear.sk, ktorá nesie heslo “Art Food Inspirations”. Answear sa rozhodol vydať na cestu plnú inšpirácií súvisiacich s jedlom. Zúčastniť sa jej môžete aj vy! Stačí, ak urobíte fotografiu alebo natočíte video inšpirované kulinárskym umením. Experimentujte v kuchyni, skombinujte neskombinovateľné chute a skvele sa bavte! Možno to budete práve vy, kto v súťaži vyhrá jedinečné ceny.

Vezmite si telefón do ruky a zapojte sa do súťaže!

Answear vás pozýva na 3. ročník medzinárodnej fotografickej súťaže, ktorá je súčasťou stratégie a myšlienky “Lifespiration starts here”. Cieľom aktuálneho ročníka, organizovaného pod heslom “Art Food Inspirations”, je povzbudiť ľudí k vychutnávaniu si života a hľadaniu inšpirácie súvisiacej s jedlom. Súťažná úloha je jednoduchá: vytvorte fotografiu alebo video, v ktorom zachytíte inšpiratívny moment spojený s jedlom. Uverejnite dielo na svojom instagramovom profile spolu s príbehom, ktorý sa za súťažným príspevkom skrýva. Nezabudnite k príspevku pridať hashtagy #foodspirationsk, #answear_sk a označiť profil @answear_sk. Autori najlepších fotografií či videí majú do 30. júna 2022 šancu vyhrať skvelé ceny – 700 EUR v hotovosti a 5 x poukážku v hodnote 50 EUR na nákup v módnom e-shope Answear.sk.

Hodnotiť vás bude odborná porota

Súťažné fotografie a videá prejdú kritickým pohľadom odbornej poroty, ktorá vidí inšpiráciu na každom kroku. Aj tie najmenšie detaily vašich fotografií zachytí vášnivá fotografka Katarína Kincelová, ktorá po 10 rokoch fotenia v Mexiku aktuálne pôsobí v magazíne Evita. Vizuálnu stránku chutných pokrmov ohodnotí známa foodblogerka a autorka kuchárskej knihy o zdravom pečení Simona Malková. Tvorba receptov, varenie a fotografovanie je pre ňu totiž vysnívanou prácou na plný úväzok. Poslednou, no nie menej dôležitou porotkyňou je country manažérka Answear pre Českú a Slovenskú republiku Nicole Groesslová, ktorá si potrpí na dobré jedlo a ako milovníčka krásnych vecí určite ocení aj jeho vizuálnu stránku.

Načerpajte inšpiráciu

Ani tentoraz vás nenecháme na vaše kreatívne nápady samých. Inšpiráciu nájdete na profiloch ambasádoriek súťaže, ktorých je tentoraz rovno päť. Na kávu či iné špeciality s týmto dezertným nápojom natrafíte u milovníčky kofeínu Barbory Oparty alias @baskaoparty. Na zdravé a výživné recepty sa môžete tešiť na profile vyznávačky zdravého životného štýlu Radky Ágoštonovej alias @radk.a. Minimalistické, no o nič menej chutné pokrmy nádherne štylizované do útulného domáceho prostredia nájdete u Soňy Višnovskej alias @tvorit_a_lubit. Ak si už neviete dať rady, zaručenú istotu, že bude navarené a napečené máte u Simony Malkovej alias @simona_malkova. Päticu ambasádoriek uzatvára, ako aj jej meno profilu na Instagrame napovedá, najväčšia milovníčka nátierky z lieskovcov a kakaa Linda Mlynčárová alias @nutelindochka.

Tak neváhajte a ukážte nám svoju #foodspiration – schmatnite svoj mobil a pustite sa do práce!

Podrobnosti o súťaži a presné pravidlá nájdete na tomto odkaze.

Informačný servis

Viac k témam: Art Food Inspirations, PR, Súťaž
Zdroj: Webnoviny.sk – Zachyťte jedinečné momenty spojené s jedlom a zapojte sa do medzinárodnej súťaže Art Food Inspirations s módnym e-shopom Answear.sk © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -