Fico: To, čo robia s nevinným Norbertom Bödörom, je čistý fašizmus (video)

0

16.1.2022 Prípad Norberta Bödöra je čistý fašizmus zo strany špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica, ministra vnútra Romana Mikulca (OĽaNO), lídra OĽaNO Igora Matoviča, policajného šéfa Štefana Hamrana a ďalších. Tí sú na dennej báze usvedčovaní z toho, že porušujú základné ľudské práva na Slovensku, tvrdí Robert Fico (Smer-SD) v nadväznosti na prepustenie a opätovné zadržanie nitrianskeho oligarchu. Uviedol to na svojej sociálnej sieti.

povedal Fico.

Po pár hodinách od prepustenia Bödöra ho polícia opätovne zadržala, keďže čelí obvineniu v kauze Dobytkár, ktorá sa týka korupcie v Pôdohospodárskej platobnej agentúre (PPA).

dodal Fico s tým, že dôvodom je podľa neho to, že by mohol ovplyvňovať svedkov, utiecť alebo páchať ďalšiu trestnú činnosť. Iniciovať jeho opätovné zadržanie mal podľa slov Fica špeciálny prokurátor Lipšic.

Minister vnútra SR Roman Mikulec v súvislosti s Ficovými vyjadreniami na adresu medializovaného zadržania reagoval, že platí prezumpcia neviny a Fica uistil, že to vedia najlepšie samotní vyšetrovatelia, ktorí pracujú nielen na tomto, ale na všetkých prípadoch na Slovensku.

„,“ podotkol v stanovisku, ktoré poskytol tlačový odbor Ministerstva vnútra SR. Mikulec dodal, že polícia koná a kým bude on ministrom vnútra, aj bude konať iba v súlade zo zákonom.

Viac k témam: Akcia “Dobytkár”, Korupcia, Trestné stíhanie, Zatknutie
Zdroj: Webnoviny.sk – Fico: To, čo robia s nevinným Norbertom Bödörom, je čistý fašizmus (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -