Matovič prirovnal Lengvarského výlet do Ománu k Sulíkovmu Dubaju, obidvaja mu pripadajú ako sociálni autisti

0

1.1.2022 Minister financií Igor Matovič (OĽaNO) kritizoval ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského (nom. OĽaNO) za dovolenku v Ománe v aktuálnej pandemickej situácii.

Prirovnal to k ministrovi hospodárstva Richardovi Sulíkovi (SaS), ktorý pred rokom namiesto rokovania vlády uprednostnil dovolenku v Dubaji.
Krajiny spolu ešte aj susedia
„Pripadá mi to veľmi podobné, tie krajiny sú ešte aj vedľa seba. Mne to tak trochu pripadá, že obidvaja títo ministri trpia sociálnym autizmom,“ povedal vo štvrtok Matovič na tlačovej besede.

Žiaden lekár ani zdravotná sestra sa podľa ministra financií v tomto období nevedia dostať na dovolenku bez toho, aby im to nadriadený špeciálne dovolil.
S Dánskom prehrávame jedna ku päť
„Každý má nárok na dovolenku, ale ak prehrávame s Dánskom v rýchlosti očkovania treťou dávkou jedna ku päť, tak ako minister zdravotníctva by som sa hanbil teraz ukazovať sa niekde na pláži a tváriť sa, že všetko je v poriadku,“ vyhlásil Matovič.

Ako dodal, minister zdravotníctva sa nezúčastnil na štvrtkovom online rokovaní vlády, zastupoval ho štátny tajomník.

Viac k témam: Minister financií SR, Minister hospodárstva SR, Minister zdravotníctva SR
Zdroj: Webnoviny.sk – Matovič prirovnal Lengvarského výlet do Ománu k Sulíkovmu Dubaju, obidvaja mu pripadajú ako sociálni autisti © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -