Nemecko posiela cestujúcich z Veľkej Británie do karantény, nepomôže ani očkovanie

1

21.12.2021 Nemecko sprísňuje cestovné obmedzenia pre ľudí prichádzajúcich z Veľkej Británie v reakcii na to, že v Spojenom kráľovstve sa rýchlo šíri variant koronavírusu omikron. Inštitút Roberta Kocha, ktorý v Nemecku zodpovedá za kontrolu a prevenciu chorôb, totiž v sobotu večer zaradil Britániu na zoznam „oblasti s výskytom variantov vírusu”.

Znamená to, že každý, kto pricestuje z Veľkej Británie do Nemecka, má povinnosť zostať 14 dní v karanténe bez ohľadu na to, či je proti koronavírusu zaočkovaný alebo nie.
Viac o téme: Koronavírus
Nové reštrikcie, ktoré v Nemecku nadobudnú účinnosť v nedeľu o pol noci, krajina prijala v čase, keď Británia hlási rekordný počet infekcií. V sobotu britské laboratória potvrdili 90 418 nových nákaz. Spojené kráľovstvo tak Inštitút Roberta Kocha priradil k ďalším ôsmim štátom, vrátane Juhoafrickej republiky, ktoré sú na jeho zozname oblasti s výskytom variantov vírusu.

Viac k témam: COVID-19, Koronavírus, Koronavírus COVID-19 v Nemecku
Zdroj: Webnoviny.sk – Nemecko posiela cestujúcich z Veľkej Británie do karantény, nepomôže ani očkovanie © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -

1 komentár

  1. Toto je jasný dôkaz toho, že západné sračky nie sú vôbec účinné!!! A ta naša chudina nás tu zavádzala a klamala, že očkovanie je sloboda.

Comments are closed.