Tínedžer bez vodičáku neprispôsobil rýchlosť a dostal šmyk, na BMW vznikla škoda viac ako 70-tisíc eur (foto)

0

17.12.2021 Tínedžer bez vodičského preukazu spôsobil dopravnú nehodu. Predbežná škoda bola vyčíslená na viac ako 70-tisíc eur. Ako na sociálnej sieti informovala košická krajská polícia, včera popoludní viedol po Kavečianskej ceste 18-ročný Košičan, ktorý ešte nikdy nemal vydaný vodičský preukaz, osobné motorové vozidlo značky BMW.

Pri prejazde miernej ľavotočivej zákruty pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky, dostal s vozidlom šmyk, prešiel do protismeru, kde z cesty zišiel do odvodňovacieho kanálu a tam prednou časťou vozidla narazil do betónového mostíka, od ktorého sa auto odrazilo naspäť na cestu.

Okrem vodiča sa vo vozidle nachádzali ďalší štyria ľudia vo veku 18, 18, 17 a 17 rokov. Všetci boli prevezení do nemocnice a podľa predbežného vyjadrenia lekárov utrpeli iba ľahké zranenia. Na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu bol vodič podrobený dychovej skúške, ktorej výsledok bol negatívny. Celková predbežná škoda bola vyčíslená na viac ako 70-tisíc eur. Dopravná nehoda je predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Viac k témam: Dopravná nehoda, košická polícia
Zdroj: Webnoviny.sk – Tínedžer bez vodičáku neprispôsobil rýchlosť a dostal šmyk, na BMW vznikla škoda viac ako 70-tisíc eur (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -