Tínedžera násilím vytiahli z auta a obrali ho o všetky peniaze, polícia páchateľov dolapila

1

3.11.2021 Polícii sa podarilo objasniť lúpež, ktorá sa stala v piatok popoludní na parkovisku na Ulici Železničný riadok v Levoči. Dvaja muži tam vtedy žiadali od 14-ročného chlapca zo Spišského Hrhova, aby im dal všetko, čo má vo vreckách.

Chlapca násilím vytiahli z auta, následne im dal 210 eur. Muži vzali peniaze, nasadli do auta a odišli preč. Išlo o 31-ročného muža z Levoče a 29-ročného muža zo Spišských Tomášoviec (okr. Spišská Nová Ves). Ako v utorok informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, polícia oboch mužov zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia.

Neskôr, po vykonaní potrebných úkonov, bolo voči mužom vznesené obvinenie. Okresný vyšetrovateľ na obvinených spracoval podnet na podanie návrhu na ich väzobné stíhanie. V prípade preukázania viny pred súdom im hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov.

Viac k témam: Lúpež, Tínedžer, Zlodeji
Zdroj: Webnoviny.sk – Tínedžera násilím vytiahli z auta a obrali ho o všetky peniaze, polícia páchateľov dolapila © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -

1 komentár

  1. Za 210 € 7 až 12 rokov; a za ukradnuté miliardy Slovensku a Slovákom, ani len jeden obžalovaný! To sú mi veci!!!

Comments are closed.