Traja podvodníci okrádali predavačov v Prešove, použili pritom triky s rozmieňaním peňazí

0

29.9.2021 V Prešove v uplynulých dňoch opäť „úradovali“ podvodníci, ktorí trikmi pri rozmieňaní peňazí oklamali predavačov a okradli ich. Prešovská polícia zverejnila na sociálnej sieti fotografie jednej ženy a dvoch mužov.

Verejnosť žiada, aby v prípade, že osoby spoznali, kontaktovali políciu osobne na Obvodnom oddelení Policajného zboru Prešov – Juh, telefonicky na linke 158 alebo prostredníctvom súkromnej správy na facebookovej stránke polície.
Žena kupovala plienky
Ako uviedla polícia, v jednom prípade si žena v obchode kúpila detské plienky, za ktoré zaplatila 200-eurovou bankovkou, z ktorej jej predavačka vydala.

„Potom tovar chcela vrátiť, pričom celý čas ju rozptyľovala tým, že sa jej stále niečo pýtala lámavou angličtinou. Po tom, ako jej predavačka nákup stornovala a vrátila 200-eurovú bankovku, jej mala žena vrátiť výdavok, z ktorého si však pri vracaní peňazí nepozorovane skryla 100 eur,“ uviedla polícia.
Zohratá dvojica rozmieňačov
V druhom prípade neznámy muž prišiel do obchodu s mobilnými telefónmi a zamestnanca poprosil, či mu nerozmení peniaze. Rozmeniť chcel 100-eurovú bankovku na 20-eurové bankovky. Predavač mužovi peniaze rozmenil.

Následne vošiel do predajne druhý muž a taktiež chcel zmeniť 150 eur v drobných na bankovky. Predavač aj jemu peniaze rozmenil. Po prepočítaní však zistil, že mu chýba 145 eur.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Peniaze, Podvod, Podvodníci
Zdroj: Webnoviny.sk – Traja podvodníci okrádali predavačov v Prešove, použili pritom triky s rozmieňaním peňazí © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -